Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

Algemeen

DELFT - Een op een fijne locatie, in een moderne wijk gelegen bijzonder ruim hoekhuis met een zonnige achtertuin met berging en achterom en een zijtuin. Klinkt dit als iets voor u? Mooi, want deze woning aan de Drukkerijlaan 2 in Delft staat nu te koop!

Zestien jaar geleden betrokken Jan en Els als eerste bewoners deze Delftse woning samen met hun drie kinderen. “Aangezien het nieuwbouw was, kochten wij deze woning vanaf bouwtekeningen en visualisaties. Toen het huis er eenmaal stond viel het allesbehalve tegen!” Inmiddels hebben twee van de kinderen het ouderlijk huis verlaten, en ook de jongste woont vanaf dit weekend niet meer ‘thuis’. Reden voor Jan en Els om ook eens verder te kijken naar een andere woning. “Onze huidige woning is nu gewoon veel te groot voor ons. We willen iets kleiner gaan wonen.” Een fijne kleinere woning vond het echtpaar snel en dus is het tijd om de woning waar zij sinds 2005 met veel plezier hebben gewoond in de verkoop te zetten.

Ideale locatie
Jan en Els vielen vooral voor de woning aan de Drukkerijlaan door de locatie. “Je zit hier vlakbij de Delftse binnenstad, maar ook vlakbij het station en winkelcentrum De Hoven Passage. Je fietst gemakkelijk naar deze plekken toe.” Het hoekhuis staat daarnaast in een rustige maar ook zeer kindvriendelijke buurt en is daarom zeer geschikt voor gezinnen, vertelt Els. “Met een voetbalveldje en een speeltuintje aan het eind van de straat is er hier genoeg te beleven voor kinderen.”

Grote woning
Het huis is onderdeel van een kleinschalig nieuwbouwproject van 44 stadswoningen en 13 herenhuizen. De zeskamerwoning heeft een woonoppervlakte van 145 m2, een perceeloppervlakte van 246 m2 en is voorzien van vijf slaapkamers. Via de entree kom je in de hal met meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje. Loop verder en kom in de royale, zonnige en uitgebouwde woonkamer met een zijraam en openslaande deuren naar de circa 10 meter diepe tuin. De open keuken heeft veel kastruimte en inbouwapparatuur en bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Betreed de trap naar de eerste verdieping en je komt uit op de overloop. Vanaf hier betreed je de slaapkamer aan de achterzijde en de tweede slaapkamer aan de voorzijde. Ook de badkamer met ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel en tweede toilet bevindt zich op deze verdieping. Via de trap naar de tweede verdieping bereik je wederom een overloop, vanaf waar je nog eens drie slaapkamers kunt betreden. Daarnaast vind je hier een praktische stookruimte met CV-combiketel en aansluiting van de wasmachine en de droger. “Door het grote aantal slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte voor het gezin en kun je ook nog eens gasten laten logeren.”

Zonnige tuin
Een groot pluspunt van deze woning is volgens Els de tuin. “Het huis heft een diepe achtertuin met achterom en vrijstaande houten berging. De tuin is gelegen op het zuiden en biedt door de diepte het grootste deel van de dag zon. Heel fijn voor de zonliefhebbers.” Wat betreft de oplevering zijn Jan en Els heel flexibel. “We kunnen eventueel al vrij snel het huis verlaten. We gaan graag in overleg met de kopers.”

Bijzonder ruim hoekhuis met een zonnige achtertuin

Drukkerijlaan 2, Delft
Vraagprijs: 625.000 k.k.

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding