De burgemeester bezocht 't Goeie Doelen Winkeltje (Foto: Koos Bommelé)
De burgemeester bezocht 't Goeie Doelen Winkeltje (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Door de lens van Koos!

Algemeen

DELFT - Toen burgemeester Marja van Bijsterveldt vorig jaar in gesprek raakte met een vrijwilliger van ‘t Goeie Doelen Winkeltje, beloofde zij een keer op bezoek te komen bij deze liefdadigheidsinstelling die al 27 jaar gehuisvest is aan de Yperstraat. En die belofte kwam ze afgelopen vrijdag na.

Zij maakte kennis met de vrijwilligers en liet zich informeren over de vele projecten die de stichting over de hele wereld ondersteunt, al was de winkel er op een haartje na niet meer geweest. Dankzij een crowdfunding drie maanden geleden en vele royale giften van betrokken Delftenaren, maakt de winkel na de moeilijke coronaperiode weer een doorstart.

Dankbaar
“We zijn alle donateurs ongelofelijk dankbaar”, vertelt coördinator van ‘t Goeie Doelen Winkeltje, Elly van Halderen-Luk. “Deze winkel leeft in het hart van de Delftse samenleving. Men brengt er spullen, tikt iets leuks op de kop of komt elkaar tegen in ons knusse winkeltje. Al draaien we nog steeds niet op volle kracht.” Elly laat weten dat ‘t Goeie Doelen Winkeltje momenteel hard op zoek is naar nieuwe vrijwilligers die het team kunnen versterken. “Juist nu is financiële steun aan noodhulp nodig in de wereld.” Wie een leuke vrijwilligersbaan zoekt en tegelijkertijd iets moois wil bijdragen aan een betere wereld kan terecht op de Facebookpagina of website van ‘t Goeie Doelen Winkeltje: www.goededoelen.nu.

Door de lens
Onze huisfotograaf Koos Bommelé was vrijdag aanwezig tijdens het bezoek van burgemeester Marja van Bijsterveldt aan ‘t Goeie Doelen Winkeltje en schoot uiteraard weer wat kiekjes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding