De eerste stappen zet je bij je eigen amateurclub
De eerste stappen zet je bij je eigen amateurclub

VOETBALFEESTEN BIJ DHC

Algemeen

DELFT - Na heel lang alleen maar trainen, kijken we nu weer vooruit. Hopelijk kunnen we na de Corona-pandemie weer op een normale manier voetballen, dus ook weer met wedstrijden. En met heel veel doelpunten om-het-echie! Wij willen winnen! Ook de spelers en speelsters van het Nederlands Elftal voetballen komende zomer om de prijzen: Jong Oranje en het Nederlands Elftal-Mannen spelen om het Europees Kampioenschap, de Oranje-Leeuwinnen doen mee aan de Olympische Spelen.


Maar al die Leeuwen en Leeuwinenn zijn lang geleden ergens begonnen met hun voetbaldroom. De eerste stappen zet je bij je eigen amateurclub: jong geleerd, is oud gedaan! Ook als je nog niet voetbalt, dan kan je nu mee gaan doen. Bewegen, rennen, scoren, juichen!
DHC organiseert binnenkort twee grote voetbalfeesten, in het eigen DHC Stadion! Wie wil dat nou niet? Trainen en voetballen in een echt stadion? Bij DHC kan dat. Doe jij ook met ons mee?
Op zondagmiddag 6 juni is vanaf 13.00 uur alle jeugd (jongens en meisjes) vanaf 4 t/m 12 jaar welkom op het Oranjefestival. Met activiteiten zoals Oranje het ook doet! Aanmelden tot uiterlijk 2 juni via: www.knvb.nl/oranjefestival/dhc/1419 Met begeleiding van DHC selectiespelers!
Enige dagen later hebben we weer een voetbalactiviteit in het DHC Stadion: op zaterdag 12 juni doet ook DHC mee aan de Nationale Voetbaldag. We spelen dan vanaf 10.00 tot 16.00 uur een onderling toernooi. Iedereen (jongens en meisjes) van 6 t/m 16 jaar mag mee doen. Aanmelden tot 6 juni door een email (met daarin je naam, geboortedatum, emailadres) te sturen naar jeugd@dhc-voetbal.nl