Afbeelding
Foto: A.S. Kers

VV SEP zoekt speelsters voor volgend seizoen

Algemeen

Nu het amateurvoetbal er voor dit kalenderjaar definitief op zit, richt de vrouwentak van VV SEP haar vizier alvast op het volgende seizoen. De rood-gelen zijn op zoek naar nieuwe speelsters om de club te versterken.

De vrouwenafdeling, die volgend seizoen opnieuw onder leiding van hoofdtrainer Hans van Heteren zal staan, telt drie teams en speelt op de zondag. Vrouwen 1 doet al twee jaar mee in de top van de eerste klasse. Vrouwen 2 speelt derde klasse en Vrouwen 3 komt uit in de vijfde klasse. VV SEP voert al jarenlang een actief beleid om het vrouwenvoetbal binnen de club te stimuleren, van jong tot oud, van prestatievoetbal tot recreatief en van veld tot zaal.

Veelzijdige club
De vereniging kenmerkt zich door twee belangrijke pijlers, sport en plezier. Naast het sportieve aspect vervult de club ook een belangrijke sociale functie. Zo worden er regelmatig drukbezochte clubavonden georganiseerd en supporten de teams elkaar tijdens thuiswedstrijden.
Momenteel is er voor alle teams de mogelijkheid om drie keer per week te trainen. Wil jij volgend seizoen voetballen bij VV SEP? Of twijfel je misschien nog? We nodigen je graag uit om een of meerdere keren met ons mee te trainen. Bezoek voor meer informatie de website www.vvsep.nl of stuur een e-mail naar sepdames@vvsep.nl.

Overschrijven
Voetbal je op dit moment bij een andere club? Houd er dan rekening mee dat de deadline voor het aanvragen van een overschrijving 15 juni is. Kijk voor meer informatie over het aanvragen en (eventuele) dispensatie op de website van de KNVB.