Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

Algemeen

DELFGAUW - In de moderne woonwijk Emerald vindt u deze goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met een heerlijk zonnige achtertuin. De ligging van deze woning aan de Zeepziederstraat 23 is ideaal. Op de fiets bent u snel in het gezellige centrum van Delft.

Albert en Nicole hebben prachtige jaren beleefd in de Delfgauwse woning, samen met hun kinderen Marijn, Marit, oudste dochter Madelon en diens vriendje Mats. “We kwamen hier in 2003 wonen, wat tevens het geboortejaar is van Marijn”, vertelt Albert. “We waren de eerste bewoners van de nieuwbouwwoning in deze gezellige straat, waar ook een neef een huis had gekocht. Die neef is inmiddels verhuisd en nu is het ook tijd voor ons om een volgende stap te zetten.” Het gezin verhuist later dit jaar naar een nieuwbouwwoning in Pijnacker. “Daar krijgen we eindelijk de openhaard die we al zo graag wilden en hebben we net wat meer ruimte, wat fijn is nu de kinderen ouder worden en ons gezin groeit nu ook de vriendjes en vriendinnetjes over de vloer gaan komen!”

Ideale ligging
Toch is er ook genoeg wat het gezin gaat missen. “Wij vielen immers niet voor niets voor dit huis. Het is gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat in een ruim opgezette en vrij groene wijk wat een ruimtelijk gevoel geeft. De wijk ligt op loopafstand van het winkelcentrum met onder meer een supermarkt. De ligging is ideaal ten opzichte van basisscholen, sportverenigingen, de Delftse Hout en op de fiets ben je snel in het centrum van Delft. Ook zit je vanaf hier zo op de snelweg.”

Zonnige tuin
Wat het koppel ook als een groot voordeel van de woning ziet, is de zonnige tuin. “Al vroeg in het voorjaar kun je hier heerlijk buiten zitten, aangezien de tuin goed beschut is. Ook op de twee dakterrassen, beide over de gehele breedte van de woning, is ruimte voor een fijn zitje. Deze zijn bereikbaar vanaf de slaapkamers op de tweede etage.”

Ruime woning
De zeskamerwoning met energielabel A is ruim opgezet, heeft een oppervlakte van 130 vierkante meter, een perceel van 131 vierkante meter en heeft in totaal vijf slaapkamers. De entree is via de voortuin. Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal waar zich de meterkast en de toiletruimte met toilet en fonteintje bevinden. Op de begane grond vindt u verder een zeer lichte woonkamer van circa 35 vierkante meter met een fijne, praktische trapkast. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is geplaatst in een L-vorm. Middels twee openslaande deuren is er via de woonkamer toegang tot de fraai aangelegde tuin met berging en achterom. Via de trapopgang in de hal heeft u toegang tot de eerste verdieping. Hier bevinden zich de overloop, een apart tweede toilet, drie slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel. Via de tweede trapopgang bereikt u de tweede verdieping met daar een overloop met kastruimte en twee slaapkamers met dakterras. “De oplevering kan naar verwachting eind dit jaar of begin volgend jaar plaatsvinden. Dit gaat uiteraard in overleg met de koper.”

Moderne, uitgebouwde eengezinswoning met zonnige achtertuin

Zeepziederstraat 23, Delfgauw
Vraagprijs is 450.000 euro k.k.

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding