Het team van Zeeuw & Zeeuw Renault Delft (Foto: Koos Bommelé)
Het team van Zeeuw & Zeeuw Renault Delft (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Zeeuw & Zeeuw Tweede Pinksterdag geopend!

Algemeen

DELFT - Zeeuw & Zeeuw Renault Delft is ook op Tweede Pinksterdag open van 11.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom in de showroom.

Wie komende maandag een bezoek brengt aan Zeeuw & Zeeuw Renault profiteert van Summerdeals die oplopen tot wel 6.000 euro voordeel op E-TECH modellen. E-Tech is de benaming van de geëlektrificeerde modellen van Renault. “ Op geselecteerde voorraad modellen kunt u momenteel zeer hoge korting ontvangen. Bij een nieuwe Renault Clio Hybrid loopt uw voordeel op tot 4.000 euro”, vertelt verkoopadviseur Ferdi van der Gaag. “Dit model is als beste uit de bus gekomen in de AutoWeek-test, dus een goede en betrouwbare aanschaf. Dit model is uit voorraad leverbaar, dus u kunt al snel de weg op in een nieuwe Clio.” Een ander model dat u nu met veel voordeel koopt is de Renault Captur Plug-in Hybrid. Gebruik de dubbele aandrijving om dagelijks in volledig elektrische modus te rijden met een ruime actieradius tot wel 50 kilometer. Schakel vervolgens over op hybride modus en ga lekker een weekendje weg. “De korting op dit model, loopt op tot 4.500 euro. Ook deze auto is uit voorraad leverbaar.” Meer interesse in een nieuwe Renault Mégane Estate Plug-in Hybrid? Deze is uit voorraad leverbaar met een voordeel oplopend tot wel 6.000 euro. Alle E-Tech modellen van Renault zijn zelfs standaard voorzien van een automaat.

Meer acties
Kijk op de website van Zeeuw & Zeeuw Renault voor meer mooie Summerdeals. Ook na Tweede Pinksterdag profiteert u bij Zeeuw & Zeeuw van mooie acties.

Zeeuw & Zeeuw Renault
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.zeeuwenzeeuw.nl/renault/