<p>Verkoopleider Wouter de Vos bij de Suzuki Vitara </p>

Verkoopleider Wouter de Vos bij de Suzuki Vitara

Suzuki Kees Balvert: ‘Een ruim aanbod aan occasions met zekerheid’

DELFT - Waar let je op als je een occasion zoekt? Een ruim aanbod, een scherpe prijs, maar vooral: zekerheid en betrouwbaarheid.

Dan zit je bij Suzuki Kees Balvert goed. Met een totaalaanbod van zo’n 100 occasions in twee vestigingen (Monster en Den Haag) heeft Suzuki Kees Balvert ook voor u een mooie auto staan. Ook voor hen die zekerheid zoeken: “Wie bij ons een occasion koopt krijgt standaard zes maanden BOVAG-garantie”, benadrukt verkoopadviseur Wouter de Vos. “Uiteraard is iedere occasion op en top gecontroleerd en in optimale technische en optische staat.”

Mobiliteitspas
Nog meer zekerheid? Dat kan: “U krijgt er ook een jaar lang een mobiliteitspas bij: zeven dagen, 24 uur per dag pechhulp in heel Europa. Zonder meerprijs. En brengt u de auto bij ons in onderhoud, dan is de service ook verlengbaar.”

Scherpe prijs
En dat alles voor een scherpe prijs zonder poespas: “Wij doen niet aan afleverpakketten of vage prijsstellingen: De prijs die wij aangeven is de rijklaar-prijs. En we leveren uw nieuwe occasion gepoetst en met dertig euro brandstof in de tank af.” Suzuki Kees Balvert heeft een duidelijk doel met dit uitgebreide zekerheidspakket: “Wij gaan met onze klanten graag een langdurige relatie aan, ongeacht of ze nu een nieuwe auto kopen of een occasion.”

Occasions
Hoewel Suzuki Kees Balvert, zoals de naam zegt, gespecialiseerd is in Suzuki, heeft het bedrijf occasions van alle merken in de aanbieding. Het hele aanbod aan occasions is te vinden op www.suzukikeesbalvert.nl. Suzuki Kees Balvert bestaat dit jaar alweer dertig jaar. “En dat gaan we vieren”, belooft Wouter de Vos. “Hou de lokale media in de gaten voor mooie aanbiedingen!”

Suzuki Kees Balvert, 
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl

Meer berichten