<p>Simone en Sylvia zijn echte kleurspecialisten bij De Hoofdzaak. (Foto: EvE)&nbsp;</p>

Simone en Sylvia zijn echte kleurspecialisten bij De Hoofdzaak. (Foto: EvE) 

(Foto: )

De Hoofdzaak: dé haarkleurspecialist van Delft

DELFT - Goede haarverzorging, dàt is de hoofdzaak bij Kapsalon De Hoofdzaak aan de Hof van Delftlaan 63. “Wij leveren maatwerk”, zeggen kapsters Simone en Sylvia.

Kapsalon De Hoofdzaak zou in 2020 een feestje vieren vanwege het 25-jarig bestaan. Corona gooide helaas roet in het eten. De lockdown is ook aan De Hoofdzaak niet onopgemerkt voorbij gegaan. Ook nu nog draait het team, dat uit zes kapsters in wisselende samenstelling bestaat, andere diensten. “We kunnen vanwege de beschikbare ruimte met maximaal drie kapsters tegelijk werken”, legt Simone uit. Niettemin is het hele team blij dat er weer gewerkt kan worden, en dat geldt zeker ook voor de klanten. De Hoofdzaak is een echte buurtkapsalon met een divers gezelschap aan bezoekers; studenten, ouderen, kinderen, mannen en vrouwen, maar vooral mensen die het belangrijk vinden dat er goede zorg aan je haar besteed wordt. Gezelligheid is leuk, maar niet de voornaamste zaak bij De Hoofdzaak”, vindt Sylvia. “Het gaat hier echt om je haar.”

Kleurspecialist
Het team van De Hoofdzaak bestaat uit echte allrounders. Of het nu gaat om knippen, stylen of kleuren, het is allemaal geen probleem. Dat geldt ook voor trendy kapsels of het knippen van krullen. Echt specialistenwerk, dat met zorg door de dames wordt uitgevoerd. Daarnaast mag De Hoofdzaak ook als een echte specialist worden gezien als het om kleuren gaat. Dat is een vak apart: “Wat mogelijk is qua kleuren hangt heel erg sterk af van je eigen haar”, benadrukt Simone. Momenteel zijn kleuren als vanille, mokka en beige-blond erg in.” “Maar je moet wel goed naar de eigenlijke kleur van het haar en naar de gesteldheid ervan kijken om te zien wat mogelijk en wenselijk is qua kleuring”, vult Sylvia aan. Vandaar dus dat de kleurspecialisten van De Hoofdzaak altijd zorgvuldig kijken naar de mogelijkheden en daarover goed advies geven. “Het is echt maatwerk”, zegt Simone. “Om bij te blijven in de ontwikkelingen volgen we geregeld nieuwe cursussen, vaak via de leverancier. Tijdens de laatste lockdown hebben we daar extra tijd voor genomen. Dan is het toch wel mooi en bijzonder dat er online zoveel mogelijk is.”

Hemelvaartactie
Met de kennis en ervaring van het team mag De Hoofdzaak echt gezien worden als dé haarkleurspecialist van Delft. Zelf uitproberen? Dan is dit een goed moment: “Vanaf Hemelvaart hebben we een leuke actie: bij het kleuren en knippen van uw haar krijgt u van ons gratis highlight-accenten erin. Meer weten over deze en andere acties en mogelijkheden? Kijk op www.dehoofdzaak.nl.

Meer berichten