<p>Damy van der Ende aan het werk in de werkplaats</p>

Damy van der Ende aan het werk in de werkplaats

(Foto:)

Autoschade OostAmbacht helpt u weer op weg

NOOTDORP - Bij Autoschade OostAmbacht aan de Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9 begrijpen ze dat autoschade altijd vervelend is en daarom proberen zij de schade voor u zo comfortabel mogelijk te herstellen. Het team zorgt dat u weer lachend de deur uit gaat.

Autoschade OostAmbacht is een Nootdorps familiebedrijf dat in 2001 is opgericht door Robert en Cisca van der Ende. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een mooie groei gerealiseerd. Bij OostAmbacht wordt door het team op een gemoedelijke en uiterst deskundige wijze gewerkt aan herstel van alle mogelijke vormen van schade aan auto’s, bedrijfswagens, scooters, brommers en motors. Het team beschikt over alle hoogwaardige gereedschappen voor bijvoorbeeld het uitdeuken, maar ook het richten van uw auto met behulp van een elektronisch meetsysteem. Daarnaast heeft de garage een moderne spuitcabine waar ze spuitwerk in alle mogelijke kleuren kunnen aanbieden. Wanneer u schade heeft, begeleidt het team u het hele traject: ze maken een taxatierapport van de schade, nemen voor u contact op met uw verzekering en zorgen dat de schade wordt hersteld. U weet bij Autoschade OostAmbacht wie er aan uw auto werkt en u wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Tijdens de reparatie van uw auto, is er altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Vacature
Tevens zijn ze bij OostAmbacht op zoek naar een autoschadehersteller met een afgeronde opleiding tot autoschadeherstel om het gezellige team te versterken. Wat krijg je er voor terug? Een marktconform salaris, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en een prettige werksfeer in een professionele omgeving. Spreekt deze functie jou aan en wil je meer informatie? Mail dan naar info@oostambacht.nl of bel naar 015-3106903.
www.oostambacht.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten