Afbeelding

Delvenaar in beeld: Bep ter Weele (85)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in de Buitenhof?
"Ik wilde net wat boodschapjes gaan doen voor het weekend. Meestal als ik nog maar een paar dingen nodig heb, haal ik dat hier want ik woon hier om de hoek. Maar de grote boodschappen doe ik meestal bij de concurrent."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Dat is denk ik toch wel de versoepelingen. Ik vind het onwijs fijn dat we weer wat meer mogen. Vooral dat de terrassen open zijn vind ik erg prettig. Helaas heb ik er nog niet gezeten, vanwege het weer. Maar zodra het zonnetje gaat schijnen en het wat warmer is, ga ik erheen."

Wie zou u graag nog een keer ontmoeten?
"Volgende vraag, haha. Nee, ik heb dat niet, dat ik iemand nog een keer wil zien of ontmoeten. Want wat bijvoorbeeld in het verleden is, moet je daar laten."

Wat is uw favoriete plek in Delft?
"Dat zijn er meerdere. Ik vind namelijk de Markt hartstikke gezellig en mooi. Maar de Oude Delft is ook prachtig, helemaal nu alle bomen zo mooi groen zijn. Als ik daar fiets, geniet ik enorm!"

Wat zou u graag veranderen in Delft?
"Ik zou alles weer open gooien! Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor Delft."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"Zaterdag krijg ik visite en zondag ga ik bij mijn kleindochter eten. Ze voorspellen een warm weekend, maar wel met veel regen. Nou, ik hoop dat de regen wegblijft, dan kunnen we van het mooie weer genieten."