Naast computerreparatie, -onderhoud en -verkoop zijn wij goed in wifi-optimalisatie, bekabeld netwerk, IP-camera's, voordeurbel en alarmsystemen.
Naast computerreparatie, -onderhoud en -verkoop zijn wij goed in wifi-optimalisatie, bekabeld netwerk, IP-camera's, voordeurbel en alarmsystemen.

RoBoWeb, uw regionale computerspecialist

Algemeen

PIJNACKER-NOOTDORP – Op 18 oktober 2001 zag RoBoWeb het levenslicht. Nu, bijna 20 jaar verder, werken wij met vijf mannen en een vrouw, allemaal vast in dienst, zodat continuïteit en kwaliteit gewaarborgd is. Wij staan voor kwaliteit, service en snelheid.

Bij RoBoWeb repareren wij Windows en Apple computers. Naast reparatie kun u bij ons ook terecht voor nieuwe apparatuur. Wij bouwen onze (desktop) computers helemaal zelf, zoals u het wil, en op ons werk geven wij drie jaar garantie. U kunt bij ons uw laptop zelf laten samenstellen, maar kiest u liever voor een kant en klare laptop, van een bekend merk, dan verkopen wij die ook natuurlijk. Wij zetten de data van uw oude apparatuur over. Wij verkopen ook goede tweedehands laptops en desktops met minimaal drie maanden garantie. En mocht er ná die drie maanden toch iets misgaan (wat gelukkig zelden gebeurt) dan zijn wijn ook soepel. Wij komen bij u aan huis of op uw bedrijf, wij bieden hulp op afstand en u kunt ook naar ons servicecenter op de Boezem komen. Wij zijn zes dagen per week open en u kunt langskomen wanneer het u uitkomt. Zonder afspraak.

Wifi-netwerk en beveiliging
Naast reparatie zijn wij ook goed in uw wifi-verbinding optimaliseren. Er komen in huis steeds meer ‘slimme’ apparaten die een goed wifi-verbinding nodig hebben. Wij onderzoeken de knelpunten en zorgen ervoor dat u in huis overal kan internetten binnen hetzelfde netwerk. Wij kunnen desgewenst een gratis site-survey bij u uitvoeren inclusief een vrijblijvende offerte. Kijk voor meer informatie op onze website: www.roboweb.nl. Naast wifi optimalisatie trekken wij ook netwerkkabels door uw hele huis en eventueel door uw kruipruimte. Wij kunnen uw kabels netjes uit het zicht wegwerken in kabelgoten. Voor uw veiligheid plaatsen wij ook IP-camera’s binnen en buiten uw huis of in uw bedrijf, inclusief opnemen. Via een app op op uw tablet/computer kunt u live mee- en terugkijken. Ook een voordeurbel met camera, met of zonder een deuropener op afstand, is voor ons geen probleem.

Specialisten
In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds verder in deze diensten gespecialiseerd. Door veel klanten te helpen hebben we veel ervaring opgedaan. We beschikken bovendien over zeer professioneel gereedschap, waardoor we goed en heel netjes kunnen werken. Voor en tijdens de klus overleggen we altijd met u, en ook hier zijn we zeer flexibel in onze dienstverlening. Kortom naast computer reparatie, onderhoud en verkoop van computers zijn wij ook goed in wifi optimalisatie, bekabeld netwerk aanleggen, IP-camera’s aansluiten, voordeurbel en alarmsystemen. Heeft u vragen bel 0153697799 of mail naar klantenservice@roboweb.nl