<p>De lessen worden begeleid door professionele coaches en zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar&nbsp; (Foto: Simon van der Woude)</p>

De lessen worden begeleid door professionele coaches en zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar  (Foto: Simon van der Woude)

(Foto: )

Gratis sport- en spelactiviteiten voor kinderen in Delft

DELFT- De Speelkaravaan van Jantje Beton organiseert in samenwerking met Haaglanden Beweegt van maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei gratis sport- en spelactiviteiten in samenwerking met de Cruyff Court aan het Foreestplein.

Op middagen, van 13.00 uur tot 16.00 uur, kunnen kinderen gratis meedoen aan sport- en spelactiviteiten waarbij het plezier in spelen en bewegen voorop staat.

Activiteiten
De lessen worden begeleid door professionele coaches en zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar, ongeacht het sportieve niveau. Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen? Neem dan even contact op met Brent via b.biesheuvel@haaglandenbeweegt.nl over de activiteiten.

Speelkaravaan
De Speelkaravaan komt eraan! is een door Jantje Beton ontwikkeld landelijk project om kinderen speelactiviteiten in hun buurt aan te bieden, bijvoorbeeld in de schoolvakantieperiode. Door samen met andere kinderen deel te nemen ontdekken ze hun talenten en werken ze aan hun zelfvertrouwen. De activiteiten zijn onderverdeeld in twee thema’s, namelijk theater en sport & spel. Ga gerust eens een kijkje nemen komende week!

Meer berichten