<p>Win nu bij Jumbo Tanthof zo&#39;n mooie hangstoel. (Foto: EvE)&nbsp;</p>

Win nu bij Jumbo Tanthof zo'n mooie hangstoel. (Foto: EvE) 

(Foto: )

Bij Jumbo Tanthof is het barbecueseizoen begonnen!

DELFT – De lente is inmiddels echt op dreef. Het is echt langer licht en met een beetje geluk wordt het nu ook warmer. Tijd om de lekker tuin in te gaan en de barbecue aan te steken!

Barbecueën mag zo’n beetje als de nationale zomerhobby gezien worden. En niet alleen voor vleesliefhebbers! “Jumbo Tanthof heeft dit jaar weer een uitgebreid aanbod aan heerlijke barbecuegerechten”, vertelt supermarkteigenaar Hans van Leeuwen. Want naast vlees kun je natuurlijk nog veel meer op de barbecue leggen. Groenten bijvoorbeeld, en dat is meer dan de bekende paprika of champignon. “Bijna alle groentes zijn wel geschikt, als je weet hoe je het moet doen”, weet Hans. “Met een speciale grillplaat of, gewoon traditioneel, als spiesjes.”Het aanbod vegetarische gerechten wordt ook steeds groter. “Daar is echt veel vraag naar.” En natuurlijk is ook vis heel geschikt om op de barbecue te leggen. Ook erg populair: roken op de bacbecue. “We hebben daarvoor de juiste houtsnippers in huis.” En dat geldt ook voor de overige barbecuebenodigdheden. Jumbo Tanthof maakt het u graag gemakkelijk: “Met onze Kies & Mix barbecuepakketten is er echt voor elk wat wils”, aldus Hans. “In vier verschillende soorten: vlees, vis, vega en groenten, En ze zijn de hele zomer in de aanbieding: vier items voor maar tien euro.”

Win een hangstoel!
En wat is een barbecue zonder een lekker drankje? Fuze Tea bijvoorbeeld? Liefhebbers van deze drank maken bovendien kans op een heerlijke hangstoel waarmee je binnen en buiten kunt relaxen. Koop twee Fuze Tea verpakkingen, neem de bijbehorende flyer mee, vul de prijsvraag in en misschien staat die heerlijke hangstoel straks bij jou in de tuin!

In actie voor Blijdorp
Hopelijk mag het straks weer: een gezellig uitje, naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam bijvoorbeeld. Maar de dierentuinen hebben het moeilijk in deze coronatijd, waar het bezoek moet wegblijven. De vier Jumbo supermarkten in Delft steken Blijdorp daarom graag een hart onder de riem. “Vanaf 19 mei starten we een gezamenlijke actie”, kondigt Hans aan. “Vanaf die datum is bij ons een speciaal stickeralbum te koop. Voor elke tien euro aan boodschappen krijg je een pakje stickers. Spaar ze allemaal!”
De actie loopt acht weken en na afloop organiseert Jumbo, als de coronaregels het toelaten, nog een ruilmiddag om je album compleet te kunnen maken. Daarnaast verkopen de vier Delftse Jumbo’s ook nog pluche dieren van Blijdorp. “De opbrengst daarvan, samen met het geld dat we ophalen met de spaaractie, aangevuld met een bijdrage van ons als supermarkten gaat naar Blijdorp”, verzekert Hans. “Zo maken we de dieren, de medewerkers van Blijdorp èn de bezoekers blij in deze lastige tijd.”

Meer berichten