<p>De vrachtlader op het terrein van Autodemontage De Schie &nbsp;</p>

De vrachtlader op het terrein van Autodemontage De Schie  

(Foto: )

Nu 200 euro voor uw complete sloopauto bij Autodemontage De Schie!

DELFT - Op het terrein aan de Lau Mazirelweg is Autodemontage De Schie gevestigd. Daar krijgt u nu 200 euro voor uw complete sloopauto en direct een RDW-vrijwaring.

”We werken voor zowel particulieren als autobedrijven”, aldus Piet van Velzen. “Met de oprijwagen halen we de auto`s op. Ook als mensen met pech langs de weg staan doen we het autotransport. En uiteraard kunnen mensen hun auto zelf langs komen brengen.”

Onderdelen
Op een sloopauto zitten nog veel bruikbare onderdelen. “Veel particuliere klanten komen hier regelmatig onderdelen halen. Ze kunnen hier al terecht voor een autoband vanaf 15 euro, en dat inclusief het monteren en balanceren onder uw auto.”

Onderhoud
“Behalve sloopbedrijf zijn, kunnen we voor onze klanten ook auto`s onderhouden en reparaties uit voeren”, zegt Van Velzen. “Autodemontage De Schie koopt ook auto`s in die nog goed functioneren. Rijd eens langs voor een taxatie”, aldus Van Velzen. “En we verkopen ook auto`s, uiteraard helemaal nagelopen en rijklaar gemaakt. Wij zijn een soort kringloopbedrijf voor auto`s. Als RDW-erkend bedrijf kunnen we hier ter plaatse de auto overschrijving regelen.”

Zeven dagen
Autodemontage De Schie is iedere dag van ‘s ochtends 8.00 uur tot ‘s avonds 21.00 uur bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag zijn zij geopend, dus zeven dagen per week geruime tijd open! Ruime openingstijden, zodat klanten nooit vrij hoeven te nemen.

Autodemontage De Schie
Lau Mazirelweg 12
06-86154269 / 
06-16577536
Volg ze op Facebook!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten