Foto:

‘Back to business’ met Steendam Herenmode

DELFT - Met de versoepelingen in zicht, ziet het ernaar uit dat we steeds meer ‘back to business’ gaan. Om na zo’n coronajaar representatief voor de dag te komen, zal de kledingkast van velen aan vernieuwingen toe zijn. Een goed moment om Steendam Herenmode in de schijnwerpers te zetten in Delft op Zondag én zakenmagazine Business Haaglanden.

“Na een jaar vergaderen via Teams en Zoom lijkt het er nu op dat fysieke vergaderingen en klantbezoeken langzaamaan terugkeren”, stelt Arjan Steendam. “Dit is dan ook een goed moment om eens in je kast te kijken of je nog wel geschikte kleding hebt. Niet iedereen is de coronaperiode ongeschonden doorgekomen door gesloten sportscholen en de tussendoortjes thuis binnen handbereik. Nieuwe kleding kan daarom een must zijn.” Om de heren met een representatief beroep te bereiken, communiceert Steendam via diverse kanalen. Delft op Zondag is daar al lange tijd één van, maar binnenkort verschijnt Steendam Herenmode ook in Business Haaglanden. De samenwerking tussen RODI Media ZH en Business Haaglanden maakt dit optimale bereik mogelijk. De krant Delft op Zondag bereikt wekelijks 83.500 brievenbussen. Business Haaglanden verschijnt zeven keer per jaar in een oplage van 7.000 exemplaren en heeft een hoge leesdichtheid. “Wat ik via Business Haaglanden hoop te bereiken, is niet alleen aandacht voor mijn winkel in de brede regio Haaglanden, maar ook voor Delft als karakteristieke stad. Laat de lezers eens een keer naar Delft komen. Laat ze eens ervaren dat we in Delft veel leuke speciaalzaken hebben, van zelfstandigen met een hart voor hun zaak. Uniek aan Delft is de sfeer, waar de oude panden en de grachtjes aandeel in hebben. Het bijzondere aan Delft, dat is wat ik de lezers van Business Haaglanden graag kenbaar wil maken.” Wie een bezoek brengt aan Delft, heeft vanaf woensdag geen afspraak meer nodig Bij Steendam Herenmode. “Maar dat kán wel, indien mensen behoefte hebben aan persoonlijke aandacht en een efficiënte vorm van winkelen.”

Wilt u meer informatie over de adverteermogelijkheden? Neem dan contact op met RODI Media ZH (015-2143912) of met Business Haaglanden (070-3467217). Meer weten over Steendam Herenmode? Kijk dan op www.steendam.net.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten