Op locatie bij Fuego Brandpreventie
Op locatie bij Fuego Brandpreventie

Fuego brandpreventie biedt advies op maat

Algemeen

DELFT – Als er iets is dat je beter kunt voorkomen dan genezen, dan is het wel een brand. Het Delftse familiebedrijf FUEGO Brandpreventie aan de Cyclotronweg 67 in Delft weet na ruim 28 jaar ervaring precies hoe je zo’n brand het beste kunt voorkomen.

FUEGO biedt het complete pakket op het gebied van brandveiligheid. Denk hierbij aan blusmiddelen, noodverlichting, droge blusleidingen, aanleg, onderhoud en beheer van brandmeldcentrales, ontruimingsplannen, brandwerende afdichtingen en nog veel meer. Fuego wordt vaak ingeschakeld als een bedrijf of organisatie van de brandweer hoort dat één en ander niet in orde is op het gebied van brandveiligheid. Voor een leek zijn dergelijke inspectierapporten vaak lastig te begrijpen. FUEGO kan ervoor zorgen dat ze weer aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid voldoen.

Onderhoud
De laatste jaren heeft FUEGO heel wat studentenhuizen brandveilig gemaakt. Tevens voert FUEGO onderhoud uit voor vastgoedbeheerders., maar ook voor MKB en particulieren door heel Nederland.

Contact
Klanten vinden bij ons aan de Cyclotronweg 67 in Delft één adres waar ze alles kunnen regelen. FUEGO Brandpreventie is Kiwa- en Reob-gecertificeerd.