<p>Kleinzoon Nick en opa John van Bouman Autoschade.</p>

Kleinzoon Nick en opa John van Bouman Autoschade.

(Foto: )

Bouman herstelt alle denkbare schades aan alle merken auto’s

DELFT - Bouman Autoschade bestaat sinds 1956. Het autoschadebedrijf begon in Den Haag onder leiding van Jan Bouman. Op een gegeven moment moest het bedrijf verkassen, in verband met de komst van MegaStores.


In 1995 is Bouman Autoschade verhuisd naar de huidige locatie aan de Marconiweg 5 op bedrijventerrein SchieOevers.
Het autoschadebedrijf stond toen al weer een tijdje onder leiding van John Bouman, die het bedrijf in 1982 van zijn vader heeft overgenomen. Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw Marga, dochter Saskia en kleinzoon Nick. "Vanaf 2019 is de vierde generatie werkzaam bij ons in het bedrijf. Nick volgt de opleiding Plaatwerker en wordt door zijn opa intern ook opgeleid tot Plaatwerker en Spuiter. In de werkplaats kunnen we alle denkbare schades aan auto's herstellen”, zegt Marga Bouman. "Heeft u schade aan uw auto, dan wordt deze in onze werkplaats hersteld en in de spuiterij gespoten met waterdragende lak.”

De werkplaats
Alle voorkomende blikschade en krassen kunnen bij Bouman Autoschade worden verholpen. In de werkplaats van 1.000 vierkante meter hebben de schadeherstellers en spuiters de beschikking over een aantal bruggen, een richtbank, een balanceerapparaat, een spuitcabine en een uitleesapparaat voor alle automerken. "Mijn dochter Saskia regelt achter de computer de hele afhandeling met de verzekeringsmaatschappijen.”

Slimme keuze
Niet veel mensen weten, dat het hen vrij staat zelf een schadebedrijf te kiezen. Afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten, heb je zelf de mogelijkheid een schadebedrijf uit te kiezen. Een slimme keuze zou Bouman Autoschade zijn, waar uw auto vakkundig wordt hersteld. In de tussentijd kunt u altijd gebruik maken van een gratis leenauto, waarvan het bedrijf er drie beschikbaar heeft. Telefoon: (015) 285 52 79. Internet: www.boumanautoschade.nl. Email: bouman.autoschade@hetnet.nl.

Meer berichten