<p>Het schilderij Boulevard of Music gemaakt door Aryan van Beugen <br>(Foto: Els de Wit)<br><br></p>

Het schilderij Boulevard of Music gemaakt door Aryan van Beugen
(Foto: Els de Wit)

(Foto: )

Special over Delftse muziekscene op komst

DELFT - Nieuwe special in de maak over Delftse muziekscène door John Meijer en Martin Reitsma

Cineast John Meijer en muziekjournalist Martin Reitsma zijn bezig met de voorbereidingen van een vertoning van hun muziekspecial over de Delftse band Alquin. “ Er zijn 60 nieuwe foto’s boven tafel gekomen van Alquin uit het persoonlijke archief van oud topfotograaf Gijsbert Hanekroot”, laat Reitsma aan Delft op Zondag weten: Deze zijn door hem in een aantal sessies gemaakt in de jaren zeventig. Voor de talloze liefhebbers en de band natuurlijk aantrekkelijk”. Voorts bereikte de FB pagina van Reitsma ‘Boulevard of Music’ onlangs 6000 leden en werd deze site de afgelopen maand maar liefst 85.735 keer bekeken. 

Reitsma vertelt: Ik ben blij dat “ bekende gastredacteuren zoals gitarist Jan Akkerman, tovenaar van de popmuziek: Delftenaar Robert Jan Stips, De zangers Rudy Bennett, Hans Sommer, George Baker, Bert Heerink, drummer Beer Klaasse, singer-songwriters Ruud Jansen en Specs Hildebrand hun prachtige ervaringen uit de landelijke popscène delen met onze leden. Meijer en Reitsma hebben de afgelopen jaren een aantal bekende Delftse topmuzikanten gefilmd, binnenkort gaan zij een compilatiespecial uitbrengen die op You Tube en social media te zien zal zijn. De kijker kan dan ‘ highlights ‘ zien uit de specials over Hilde Marchal, de Tee Set en After Tea, Alquin, Berry Visser en Robert Jan Stips. Voorts zullen opnames te zien zijn vanuit het muzikale hotel Hampshire in Delft van Rogier Camijn. 

Kunstenaar, zanger en ondernemer Aryan van Beugen maakte speciaal voor Reitsma een schilderij met als thema ‘Boulevard of Music’. Van Beugen is een chansonnier pur sang, zingt aansprekende Franse songs en stond met veel bekende muzikanten op de bühne. Hij was zeer succesvol in de decor-en interieurbouw en maakte voor grote opdrachtgevers en vele evenementenbureaus creatieve en inspirerende decors. Boulevard of Music is te vinden op Facebook. Word ook lid!

Meer berichten