<p>Voor de particuliere markt worden o.a. nieuwe keukens en &nbsp;badkamers gerealiseerd. (Foto: PR)</p>

Voor de particuliere markt worden o.a. nieuwe keukens en  badkamers gerealiseerd. (Foto: PR)

(Foto: )

Bouwers uit de regio, bouwers voor de regio

DELFT - R. de Vries Bouw is een oer en oer Delfts bouwbedrijf waar de 15 medewerkers afkomstig zijn uit de regio Delft en zijn gevestigd aan de Dynamoweg 27, op het bedrijventerrein de Schieoevers.

Wij onderhouden in Delft huurwoningen, woningen van vve’s, woningen van beleggers, woningen van particulieren en gebouwen van de gemeente.

Aandacht en kwaliteit
Voor de particuliere markt worden er nieuwe keukens, badkamers, aanbouwen en dakkapellen gerealiseerd. Ook herstellen we goten, vervangen we kozijnen en plegen groot onderhoud. Dit alles doen we met aandacht van de kwaliteit van de uitvoering en helpen zo bouwplannen met een hoge mate van uitvoeringskwaliteit te realiseren. We zetten echt de puntjes op de i.

Gemeentewerk
Daarnaast voeren we ook WMO werk voor de gemeenten in de regio uit, zoals het aanbrengen van hellingbanen, beugels, douchestoeltjes, trapliften, scootmobielbergingen en elektrische deuropeners. Eind vorig jaar hebben we de fietsenwinkel van Piet Vonk aan de Voldersgracht tot volle tevredenheid van de gemeente getransformeerd tot een aantrekkelijke Biesieklette.

Graag gaan we voor u aan de slag om uw bouwplannen met hoge kwaliteit te realiseren.

Meer informatie is te vinden op de website: www.rdevriesbouw.nl. Wij zijn gevestigd op de Dynamoweg 27, 2627 CG Delft. Tel: 015 285 08 64

Meer berichten