<p>Sporten, knutselen en spelen, met Athletes in Action hoef je je niet te vervelen. (Foto: PR)&nbsp;&nbsp;</p>

Sporten, knutselen en spelen, met Athletes in Action hoef je je niet te vervelen. (Foto: PR)  

(Foto: )

Athletes in Action 2021

DELFT - In de eerste week van de zomervakantie, dit jaar van 19 t/m 23 juli, trekken de jongeren van Athletes in Action weer de Delftse wijken in. Het thema is dit jaar: ‘Back to Basic’.

Sporten, spelletjes doen, knutselen, je hoeft je thuis niet te vervelen als de Athletes er zijn! Athletes in Action Delft is een samenwerkingsproject tussen christenen uit de stad. Onder de vlag van de landelijke organisatie Athletes in Action (www.athletesinaction.nl) werken er in Delft een aantal kerken samen om het sportproject Athletes in Action te laten draaien. Ieder jaar organiseren ze in de eerste week van de zomervakantie een sportproject waar iedereen welkom is. Op verschillende locaties in Delft is tijdens die week voor jongeren en kinderen een programma met sport, gezelligheid en ontspanning. Die locaties zijn: Buitenhof, bij het voetbalveld in de Haydnlaan; Voorhof, bij buurthuis Het Voorhof; Tanthof, bij de voetbalvelden in het Abtswoudsepark en Wippolder, bij het voetbalveld in het Nassauplein (naast de Prins Mauritsschool). Deelname is gratis. De liefde van en voor God is de drijfveer voor de vrijwilligers van Athletes in Action. Ze willen tijdens de sportweek een veilige en liefdevolle sfeer creëren waarin iedereen welkom is en zich thuis voelt. Het doel is om vanuit het geloof liefde te delen met de kinderen, jongeren en ouders die in Delft wonen, en om gewoon een gezellige tijd te verzorgen voor de Delftse jeugd.

Vrijwilligers gezocht
Vrijwilliger worden? Dat betekent dat je meedraait in een team met enthousiaste christenen die zich willen inzetten in wijken in Delft om kinderen een onvergetelijke week te geven en ze op een praktische manier in contact te brengen met Jezus. In de ochtenden wordt je geestelijk en praktisch voorbereid wat er die dag op je afkomt, en ‘s middags wordt er daadwerkelijk gesport met kinderen. Geef je op via: www.aia-delft.nl/vrijwilligers

Meer berichten