Voor heerlijke kazen gaat u naar Van Winden
Voor heerlijke kazen gaat u naar Van Winden

Kaas- en Zuivelboerderij van Winden: een klasse apart!

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Tussen de uitgestrekte landerijen en de kassen in Midden-Delfland bevindt zich Kaas- en Zuivelboerderij Van Winden.

Op deze monumentale boerderij met bijbehorende boerderijwinkel produceren John en Nelly van Winden met veel zorg en grote passie ambachtelijke zuivelproducten zoals boerenkaas, melk, karnemelk, vla, yoghurt, boter en kwark. Daarnaast verkopen zij nog andere streekproducten als rundvlees, honing, jam, mosterd en een klein assortiment groenten. Omdat de consument steeds meer van het platteland en dus de voedselproductie af komt te staan, nodigen John en Nelly u ook graag uit om een kijkje te nemen op de boerderij. De boerderijwinkel is namelijk gevestigd bij de boerderij waardoor u naast het kopen van een lekker stukje kaas, ook de dieren kunt zien in de stal. Wegens de coronamaatregelen kan dit alleen niet zo uitgebreid als voorheen.

Dieren
Het geheim achter de heerlijke producten begint bij de dieren. “En dat begint al bij onze kalfjes, zij zijn immers de toekomst van ons bedrijf! We zorgen ervoor dat onze kalfjes zo optimaal mogelijk op kunnen groeien waarna ze na 2 jaar als een gezonde melkkoe, melk kunnen gaan produceren.”

Boerderijwinkel
Kaas- en Zuivelboerderij Van Winden is gevestigd aan de Gaagweg 36 in Schipluiden. De boerderijwinkel is geopend op dinsdag van 12.30 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 12.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie over de boerderij kunt u alvast een kijkje nemen op www.zuivelvanwinden.nl.