Ook de bus is inmiddels voorzien van het jubileumjaar
Ook de bus is inmiddels voorzien van het jubileumjaar

Erik van Bilsen Gevel- en Tegelwerk bestaat 10 jaar!

Algemeen

DELFGAUW - Erik van Bilsen Gevel- en Tegelwerk bestaat tien jaar en daar is Erik maar wat trots op!

Erik van Bilsen had al jarenlange ervaring door zijn werk voor een onderhoudsbedrijf, voordat hij in 2011 zijn eigen bedrijf opzette. Zijn eigen bedrijfje bleek ook al gauw een groot succes. In de tien jaar dat hij dit werk nu doet als zelfstandig ondernemer, maakten veel particulieren al dankbaar gebruik van zijn deskundigheid. “Ik doe mijn werk daarnaast altijd vol enthousiasme, daar profiteert iedereen van mee.”

Trots en dankbaar
Van volle inzet, groot enthousiasme en goede nazorg profiteren vele klanten. “Ik ben ontzettend trots dat mijn bedrijfje al tien jaar bestaat”, vertelt Erik. “Dat Erik van Bilsen Gevel- en Tegelwerk zo goed loopt hebben we met name te danken aan tevreden klanten, waar ook weer veel nieuwe klanten van komen. Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die je kunt hebben. Daarvoor wil ik mijn klanten dan ook onwijs bedanken. We hebben inmiddels een heel trouwe klantenkring die we graag verder uitbreiden.”

Klussen
“Met milieuvriendelijke en verantwoorde materialen worden duurzame oplossingen gerealiseerd. In de afgelopen tien jaar zijn de klussen zeer gevarieerd geweest; het voegwerk van schuur tot een kerk en het tegelwerk van washok tot restaurant waar ook de nachtelijke uurtjes besteed werden om overlast te vermijden. Met een goede samenwerking met Melvin Toet kunnen we aardig wat aan!”

Erik van Bilsen Gevel- en Tegelwerk
www.erikvanbilsen.nl
06-41488583
info@erikvanbilsen.nl