<p>Friso Struijk adviseert u graag</p>

Friso Struijk adviseert u graag

(Foto: )

Nieuwe collectie bij Inter Comfort Meubelen

DELFT - Vanaf 2 maart staat Inter Comfort Meubelen weer in de startblokken om u te helpen. En dat komt precies mooi uit, want de voorjaarscollectie van 2021 staat er mooi bij.

“We zijn al jaren de specialist in lekker zitten”, zegt Friso Struijk, “dus dan moet je zorgen dat de collectie relaxfauteuils en banken er compleet bijstaan. Om u een idee te geven: Er staan 48 verschillende relaxfauteuils in de winkel, van klein tot groot. Elke stoel is handmatig of elektrisch te verstellen, te leveren in alle kleuren en in stof of leder. We verkopen ook vele goede banken. Omdat we altijd uitgebreid tijd nemen voor de klant, zorgen wij ervoor dat we de juiste zithoogte adviseren. Wij hebben meerdere banken die in meerdere zithoogtes geleverd kunnen worden. Onze hoekbanken kunt u altijd zelf samenstellen, meestal aan te passen per 10 centimeter. Dus dit pas altijd thuis! Ons nieuwe paradepaardje is ons tafelconcept Comfor-table. Hiermee kunt u uw tafel (met stoelen) zelf samenstellen. U kiest model tafel, maat blad, keuze van de poot en de kleur. Zo kiest u precies de tafel die in uw woonsituatie past. Deze configuratie staat ook om onze site www.intercomfort.nl.

Als u langs wilt komen om dit allemaal te komen bekijken dan moet u een afspraak maken (bel 015-2136109). Wij plannen uw bezoek in, zodat u veilig kunt winkelen. Wij geven een inruil/korting voor uw oude stoel/bank en tevens krijgt iedere klant een heerlijke attentie cadeau! Kortom, onze collectie staat er weer fantastisch bij en we verwelkomen u graag!”

Inter Comfort
Van Foreestweg 10-14
015-2136109
www.intercomfort.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten