Foto:

Delvenaar in Beeld: Esther Menken (21)

Wat doe je hier vandaag in de Bomenwijk?
"Lunch halen bij de supermarkt, wat brood en kaas. Ik woon hier aan het einde van de straat, lekker dichtbij dus."

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
"Ik roei graag, en deze week hebben we te horen gekregen dat we eindelijk weer met meer mensen mogen sporten. We mogen dus weer met meerdere mensen in een roeiboot. De afgelopen periode heb ik veel alleen geroeid, maar met een groepje is toch wel een stuk leuker!"

Wat is je favoriete plekje in Delft?
"De Delftse Hout vind ik een hele fijne plek, ik loop er zo in. Het gedeelte van het Hertenkamp is super fijn om te wandelen."

Wie zou je nog wel een keer willen ontmoeten?
"Harry Styles! Hij maakt hartstikke goede muziek en is natuurlijk ook leuk om te zien, haha. Ik kan wel zeggen dat ik een fan ben, maar dat was ik al toen die nog in de band One Direction zat. Ja, Harry Styles zou ik wel willen ontmoeten en dan gewoon met hem kletsen over zijn leven."

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
"Zaterdag heb ik een onderlinge roeiwedstrijd, met twaalf deelnemers, ieder een eigen boot. Ik heb al eens eerder meegedaan, toen won ik. Dus ik ben benieuwd naar zaterdag. Verder ga ik zondag gezellig naar mijn ouders."

Heb je in coronatijd een nieuwe hobby ontdekt?
"Ja! Ik heb aan het begin van de eerste lockdown een racefiets gekocht en dat is nu ook echt wel een hobby van mij geworden."

Demi van der Weele
Meer berichten