Afbeelding

Kinderopvang de Lange Keizer organiseert leuke buitenactiviteiten!

Algemeen

DELFT - Een tijdreis of fotobingo door Delft heen? Kinderopvang de Lange Keizer organiseert buitenactiviteiten tijdens de lockdown!

Kinderopvang de Lange Keizer vindt het ontzettend jammer dat de naschoolse opvang nog niet voor iedereen open mag. Natuurlijk is er wel noodopvang, maar dit is maar voor een handjevol kinderen. Omdat de Lange Keizer vindt dat elk kind in zijn vrije uren een optie moet hebben om iets leuks te kunnen doen, zijn ze hard aan de slag gegaan met het verzinnen van leuke activiteiten.

Geen naschoolse opvang, tóch leuke naschoolse activiteiten
De kinderen van de Lange Keizer missen de naschoolse opvang en de activiteiten enorm. Daarom hebben medewerkers van verschillende locaties hun krachten gebundeld en leuke activiteiten bedacht voor alle kinderen in Delft en omstreken! Samen met familie of vrienden kunnen kinderen met de activiteiten op pad door de historische binnenstad. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een tijdreis door Delft maken, waarbij ze luisteren naar spannende verhalen over de stad door de tijd heen. Ook kunnen ze kiezen voor fotobingo waar ze op zoek moeten naar typisch Delftse plekken die ze op de foto moeten zetten.

Buitenactiviteiten
Op de website van de Lange Keizer vind je het kopje ‘Buitenactiviteiten’. Hier staan de activiteiten uitvoerig omschreven. Download de activiteiten en je kunt meteen beginnen! De tijdreis is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en duurt ongeveer anderhalf uur. Begeleiding meenemen raden wij aan. De fotobingo kunnen kinderen van alle leeftijden doen en duurt zo lang ze er zelf zin in hebben. Stuur leuke foto’s van de tijdreis en de fotobingo naar buitenactiviteiten@delangekeizer.nl en wie weet komen deze op de website te staan! Doe jij ook mee? Kinderopvang de Lange Keizer wenst jullie heel veel plezier!