<p>Het moza&iuml;ek dat onlangs gemaakt is tegenover de Diamanten Ring </p>

Het mozaïek dat onlangs gemaakt is tegenover de Diamanten Ring

(Foto: )

Schols en ‘t Hart produceert prachtige grafmonumenten

DELFT - Schols en ’t Hart is opgericht in 1906 en wordt momenteel geleid door Ed van der Laan, die ruim dertig jaar werkzaam is bij het bedrijf. Vele Delftenaren hebben sinds die tijd een grafmonument bij Schols en ’t Hart laten vervaardigen, repareren of aanpassen. Ook in het uitvoeren van ambachtelijk bouwwerk heeft Schols en ’t Hart een reputatie hoog te houden. 

“Het maken van een grafmonument is een ambacht dat wij met ons gediplomeerde personeel goed verstaan”, vertelt Ed van der Laan. “Met persoonlijke aandacht creëren wij een op maat gemaakt grafmonument dat aansluit bij hoe u een dierbare wilt herinneren. Ook de keuze voor een basisontwerp is mogelijk. Veel stenen zijn uit voorraad leverbaar.” Schols en ‘t Hart beschikt over een grote showroom waar u veel monument- en steensoorten kunt bezichtigen. Naast het produceren en leveren van nieuwe grafmonumenten, zijn ook renovaties van bestaande monumenten mogelijk.

Ambachtelijk bouwwerk
Niet alleen voor de productie of renovatie van grafmonumenten is Schols en ‘t Hart in te schakelen, maar ook voor ambachtelijk bouwwerk. Denk daarbij aan het herstellen of vernieuwen van stoepen, bruggen, oorlogsmonumenten en kunstwerken. Op tal van plekken in Delft en daarbuiten vindt u daar voorbeelden van.

Versterking
Bij Schols en ‘t Hart zijn ze momenteel op zoek naar een enthousiaste medewerker die het productieteam kan versterken. Het gaat om werkzaamheden in de werkplaats en op de begraafplaats. Reacties per mail.

Laan van Overvest 64-70
015-2122881
info@scholsenthart.nl
www.scholsenthart.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten