Op Stanislas Dalton Delft begint het bij jou!
<p>Leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht en structuur </p>

Leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht en structuur

(Foto: Sanne Bas)

Op Stanislas Dalton Delft begint het bij jou!

DELFT - Het Stanislas Dalton Delft is een kleine, gezellige school waar daltononderwijs op mavo- en havoniveau wordt gegeven. Leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht en structuur. “Wij durven het gerust te zeggen: dit is een hele fijne school waar je prettig zult werken voor je mavo- en/of havodiploma en waar je je ook persoonlijk sterk ontwikkelt!”

Dit is dalton
Het dalton-onderwijs zorgt ervoor dat je het onderwijs beter kunt afstemmen op jouw kwaliteiten, dat je een zelfstandige studiehouding ontwikkelt en dat je effectiever met je tijd om gaat. Bovendien kenmerkt dalton zich door een extra goede begeleiding door je mentor. Voor elk vak krijg je een planner waarin staat wat je in een periode moet leren en doen. Met een speciale daltonagenda - die je van de school krijgt - leer je goed te plannen. Elke week heb je vier daltonuren waarin je zelf kiest voor lessen en begeleiding die jij nodig hebt. Door regelmatig terug te blikken (reflecteren) leer je jezelf beter kennen en om de juiste keuzes te maken. Dit zijn allemaal vaardigheden die belangrijk zijn voor een succesvolle toekomst. In de lessen werk je met boeken en schriften en een Chromebook dat je gratis van school krijgt.

Mavo, havo of allebei?
De school heeft mavo-, mavo/havo- en havobrugklassen. In de mavo/havo-brugklas krijg je les op havoniveau en is er extra tijd voor uitleg en instructie. Aan het einde van de brugklas stroom je door naar de havo of naar de mavo. Doe je de mavo, dan kan je altijd na je mavodiploma op deze school ook je havodiploma halen!

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze leuke school, Stanislas Dalton Delft, check de website www.stanislascollege.nl/dalton-delft

Cheyenne Toetenel
Meer berichten