Restaurant Corfu, al 15 jaar succesvol met haar afhaalconcept
<p>Mustafa Avdatek heet u ook nu welkom om een heerlijk menu af te halen</p>

Mustafa Avdatek heet u ook nu welkom om een heerlijk menu af te halen

(Foto: )

Restaurant Corfu, al 15 jaar succesvol met haar afhaalconcept

YPENBURG - Grieks specialiteiten restaurant Corfu is al ruim 15 jaar een begrip met haar afhaalconcept in Ypenburg en omstreken. Restaurant Corfu biedt ook in deze bijzondere tijd de mogelijkheid om de Griekse keuken in huis te halen en te genieten van overheerlijk vers bereide Griekse maaltijden.

“Wij bieden onder meer een compleet familie mixed-grill afhaalmenu aan voor 2 à 3 en 3 à 4 personen”, vertelt Mustafa Avdatek van restaurant Corfu. “U heeft naast het uitgebreide afhaalmenu ook de keuzemogelijkheid om vis- en vleesgerechten te bestellen van de menukaart op de website www.corfuypenburg.nl.” Veelal gewild zijn de gerechten bestaand uit moussaka, gestoofd lams- of varkensvlees, gyros en overheerlijke voorhapjes en salades.

Gourmetschotels
U kunt tevens bij restaurant Corfu terecht voor het afhalen van gourmetschotels, vanaf 12,50 euro per persoon. “Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur.” Voor uw bestellingen kunt u telefonisch contact opnemen op het nummer 070-3906363.

“Wij houden ons aan de geldende richtlijnen van het RIVM en houden wijzigingen hierin nauwlettend in de gaten. Graag verzoeken wij u vriendelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Dat deze nare periode snel voorbij mag zijn. Wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen in ons restaurant. Tot die tijd, blijf gezond en zorg goed voor elkaar!”

Plesmanlaan 184 Ypenburg
070-3906363
www.corfuypenburg.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten