Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Natasja en Isabelle

Algemeen

Wat doen jullie hier vandaag in de Bomenwijk?
Natasja: "We zochten een slootje om op te schaatsen en werden getipt om hierheen te komen. Zelf wonen wij in de Indische Buurt, dus schaatsen mee en het ijs op."

Wat is jullie nieuws van de afgelopen week?
Isabelle: "De sneeuw!" Natastja: "Ja, de sneeuw! En ik vind het nieuws dat de scholen weer open mogen heel fijn. Verder houd ik me niet zo veel meer bezig met het nieuws. De laatste tijd is het zo negatief allemaal, het gaat alleen nog maar over Corona."

Wie zouden jullie nog wel een keer willen ontmoeten?
Natasja: "Ik zou een van mijn favoriete schrijfsters wel willen ontmoeten, Clarissa Pinkola Estés. De boeken die zij schrijft gaan over vrouwelijke intuïtie, vrouwelijke kracht en sprookjes. In haar boeken legt zij uit, hoe sprookjes en mythes zijn ontstaan en waar die voor stonden. Het lijkt me dus super interessant om haar te ontmoeten." Isabelle: "Ik zou Charli D'Amelio wel willen ontmoeten en met haar een Tiktok opnemen. Charli is een van de bekendste Tiktokkers die er is!"

Wat is jullie favoriete plekje in Delft?
Natasja: Wij zijn net verhuisd, naar de Indische Buurt, en ik hoop dat dit ons nieuwe favoriete plekje wordt." Isabelle: "Ik vind het Delftse Hout heel leuk, vooral in de zomer is het leuk om daar in het meer te zwemmen."

Wat zijn jullie plannen voor komend weekend?
Isabelle: "Ik ga lolly pops maken voor valentijnsdag!" Natasja: "En nog meer schaatsen, sleeën en wandelen. Verder gewoon lekker thuis, met de open haard aan."