Johan voor het pand van cepezed, waar Wubben onlangs een schilderproject uitvoerde (Foto: Koos Bommelé)
Johan voor het pand van cepezed, waar Wubben onlangs een schilderproject uitvoerde (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Schildersbedrijf Wubben biedt kwaliteit

Algemeen

DELFT - Schildersbedrijf Fa. Wubben & zoon is een erkend schilders- en onderhoudsbedrijf uit Delft. Al vijftig jaar staat de familie Wubben voor u klaar om uw huis of bedrijfsgebouw er perfect uit te laten zien.

De geschiedenis van het schildersbedrijf gaat negentig jaar terug. Toen nog onder een andere naam, en met Theo Wubben in dienst als schilder. Vijftig jaar geleden nam hij de zaak zelf over en kreeg het bedrijf de naam Wubben. Hans Wubben vormde de volgende generatie, maar inmiddels staat met Johan Wubben de derde generatie aan het roer. Wubben is een succesvol schildersbedrijf, met een duidelijk doel. “We zijn en blijven kleinschalig om onze klanten de beste service te bieden. Door deze kleinschaligheid is een directe communicatie met de klanten mogelijk.”

Werkzaamheden
De schilders van Schildersbedrijf Fa. Wubben & zoon helpen u graag met schilderwerk, wandafwerking, houtrotherstel, betonreparatie, stukadoorswerk en bouwkundig werk. “Na zoveel jaar is er inmiddels een grote vaste klantenkring. Een goede samenwerking met opdrachtgevers vinden wij uitermate belangrijk om optimale resultaten te bereiken; in nieuwbouw, bestaande gebouwen en particuliere woningen.” Schildersbedrijf Wubben in de Neringstraat 13 werkt voor particulieren, bedrijven, gemeenten en VvE’s en mag al flink wat mooie klussen op haar naam schrijven. “Mooie projecten zijn onder meer het schilderen van de kantoren in het voormalig techniekmuseum, waar nu cepezed in is gevestigd, en de voormalige burgemeesterswoning aan de Nieuwe Plantage.”

Contact
Heeft u een schilderklus of andere opdracht? Schakel dan Schildersbedrijf Wubben in. Dan bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle service. Bel 015-2610523, mail info@thwubben.com, of kijk op www.thwubben.nl voor meer informatie.