Een goed begin met Flow of Miracles
<p>Rianne Collignon met haar 100% Positiviteit Orakel</p>

Rianne Collignon met haar 100% Positiviteit Orakel

(Foto: )

Een goed begin met Flow of Miracles

DELFT -“Veel van ons stellen nu dingen uit” zegt Helderziende Heler Rianne Collignon, “want we wachten natuurlijk op persconferenties, corona maatregelen en vaccinaties. Dat is logisch, maar ik raad toch aan om te beginnen met 2021. Tijd krijg je immers niet meer terug”.

“Een goede manier om nu heel bewust te kijken wat de mogelijkheden zijn in jouw leven is om een Jaar Reading te boeken. Met mijn gaves kijk ik per maand welke energie er aanwezig is en geef ik tips om die optimaal te benutten. Ook komen belangrijke gebeurtenissen aan bod, zodat je daar rekening mee kunt houden. Heel fijn om meer houvast te hebben en je doelen op een ontspannen manier te halen. Heb je meer ondersteuning nodig dan kan ik een corona support sessie aanraden. Met deze sessies help ik jou zorgen los te laten, geef ik jou extra energie en help ik jou om beter om te gaan met stress. Ook heel fijn voor gezinnen met kinderen waar veel onrust heerst, of binnen families waar niet iedereen op dezelfde manier over corona en de maatregelen denkt. De resultaten spreken voor zich: minder conflicten, minder emotionele druk, meer energie en meer rust.

True Unity
Natuurlijk blijf ik ook beschikbaar voor helende sessies voor o.a. chronische problemen, emotionele en mentale problemen, relatieproblemen, spirituele doorbraken of rouw. Vele mensen zijn je al tevreden voorgegaan met allerlei verschillende klachten en wensen. Mijn helende techniek True Unity brengt wonderen naar jou en je omgeving door je weer één te laten zijn met alle delen van jezelf. Je merkt in een sessie waar je blokkades liggen en kiest heel bewust om deze te laten helen. We vinden ze samen in je verleden, in je lijf, hart of hoofd, maar ook bijvoorbeeld in vorige levens, archetypes of bij je innerlijk kind. Na afloop van de sessie voel je je kracht weer goed stromen en deze positieve flow blijft ruim 6 weken doorwerken. Regelmatig hoor ik van mensen dat hun problemen opgelost zijn, ze eindelijk aan de slag gaan met hun doelen en dat ze veel positieve dingen meemaken.

Gratis intake
Zelf meemaken of overleggen over de mogelijkheden? Bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur naar 06-10521351 voor een gratis intake of stuur een e-mail naar
info@flowofmiracles.nl. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met de maandelijkse nieuwsbrief of like de Facebook Fan Pagina.

Meer berichten