Cecile Kwa (20)
Foto:

Cecile Kwa (20)

Wat doe je hier vandaag in de Wippolder? 
“Ik moet wat boodschappen doen en bierkratjes inleveren. Meestal doe ik dat hier in de Wippolder, lekker dichtbij. Samen met negen andere studenten, woon ik namelijk op de Campus van de TU.”

Wat is je favoriete plekje in Delft?
“Dat is sowieso het centrum! En als ik dan een plek moet aanwijzen zeg ik de Markt. Ik had een tijdje een vriendin, die op de markt woonde. Het was altijd super leuk om daar te zijn, altijd gezelligheid voor de deur. Maar nu ook, tijdens de lockdown, is het nog steeds een heel leuk uitstapje om daar naar de markt te gaan, en veel goedkoper.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“Dat is toch wel verlenging van de lockdown. Het begint een beetje eentonig te worden, maar dat is wel waar je het meeste mee bezig bent. En ook de Britse variant van het virus, dat is wel akelig hoor.”

Wie zou je nog wel een keer willen ontmoeten?
“Lastig! Maar als ik moet kiezen, zou ik wel iemand willen ontmoeten die een invloed heeft gehad op de historie of de wereld heeft veranderd, een Nelson Mandela bijvoorbeeld.”

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
“Ik heb zaterdag een date! Er is dus een nieuwe soort datingsapp. Je krijgt dan twee matches per dag. Vervolgens kies je of je wel of niet wilt en als je allebei ja zegt, dan moet je daar ook echt mee op date. Je krijgt ook niet de mogelijkheid om eindeloos te chatten met elkaar. Eigenlijk is het dus een beetje een blind-date, maar je weet wel hoe de ander eruit ziet, maar verder weet je eigenlijk niks.”

Meer berichten