<p>De nieuwe bestickerde busjes van Fuego Brandpreventie</p>

De nieuwe bestickerde busjes van Fuego Brandpreventie

Fuego Brandpreventie voelt zich thuis bij RODI

DELFT - Fuego Brandpreventie aan de Cyclotronweg 67 is een familiebedrijf. Het levert producten en diensten met betrekking tot brandveiligheid.

De medewerkers van Fuego denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een brandveilige omgeving in uw huis of bedrijfspand heeft. Daarom is het mogelijk om advies en begeleiding op maat te krijgen. Daarnaast is er een groot aanbod aan producten om de veiligheid in uw pand te kunnen waarborgen.

Preventie
Een klein vonkje kan snel overgaan in een brand, voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt de zaak een breed assortiment aan met brandveilige producten. Zo zijn er diverse soorten blusmaterialen, brandslanghaspels en nog veel meer. Fuego Brandpreventie is Kiwa- en Reob-gecertificeerd en heeft ruim dertig jaar ervaring in huis. Met deze expertise kan het bedrijf u zo goed mogelijk adviseren op het gebied van brandveiligheid.

RODI
De mannen van RODI hebben wederom fantastisch werk geleverd. Ditmaal aan de busjes van de zaak. Fuego is hier heel tevreden mee. “Deze auto’s zijn laatst door RODI bestickerd. Nu hebben wij drie zeer mooie bussen waarmee we de weg op kunnen. Vroeger zijn onze ramen al eens aangepast en dat was ook top”, vertelt de Ruiter van Fuego. “Verder vind ik het fijn dat het contact met RODI goed verloopt en dat alles naar wens gaat.”

Contact
Wilt u meer informatie over de diensten en producten van Fuego Brandpreventie? U kunt een kijkje nemen op de website of contact opnemen met het bedrijf.

www.fuegobrandpreventie.nl
015 2146771

Meer berichten