<p>De ruime showroom van Groenen</p>

De ruime showroom van Groenen

Comfortabel op pad met Groenen Mobiliteit

BERKEL EN RODENRIJS - Groenen Mobiliteit is een vertrouwd adres voor scootmobielen, rollators, rolstoelen en sta-op-stoelen.

De speciaalzaak geeft al jarenlang advies en biedt gepaste oplossingen op het gebied van mobiliteit. De showroom bevat een ruime collectie en ieder seizoen past het assortiment zich aan naar de tijd van het jaar.

Speerpunten
“Vooral de rolstoelen, rollators en sta-op stoelen zijn in deze periode vrij populair. In deze wat koudere tijd zijn dit voornamelijk de speerpunten waar wij ons nog meer op focussen”, vertelt Andre de Mik van Groenen. De verhuur is wat rustiger geworden in deze wintertijd, maar het aanbod aan artikelen van kwalitatieve merken zoals Vermeiren, Kymco, Sterling en Circu-plus zijn nog steeds zeer uitgebreid. Dit is allemaal te vinden in de prachtige en ruime showroom aan de Berkelse Poort 13.

Service
Voor Groenen Mobiliteit is het van belang om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom behoort het geven van de juiste service tot een van de topprioriteiten binnen het bedrijf. “Wij willen ervoor zorgen dat iedereen de juiste service krijgt. Daarnaast kunnen personen bij ons terecht voor het lenen van materialen. Groenen is een uitleenpunt voor verzekeraars en we denken graag mee”, zegt Andre. “Het kan wellicht voorkomen dat iemand spoedig iets moet huren bij ons bedrijf na een operatie of ongeluk. Wij zorgen er samen voor dat de revalidatie spoedig en soepel kan verlopen. Het huren gaat bij ons gemakkelijk en snel.” Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website of bellen naar het telefoonnummer.

www.groenenmobiliteit.nl
010 303 7857

Meer berichten