Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

wonen

DELFT - Marjolein en Manuel woonden eerst in het nieuwe gedeelte van Den Hoorn, maar zijn vorig jaar in het Delftse gedeelte van Harnaschpolder komen wonen. Van de Goudappel naar de Hoflandendreef, waar toen net de laatste woningen opgeleverd waren.

Royale woning met een zonnige tuin en woonoppervlakte van 170 m²

“We zagen er kansen om door te groeien in lijn met de wensen die wij hebben voor de toekomst”, zegt Marjolein. “We waren dus de eerste bewoners van deze woning met vier lagen, en onze kinderen Milan, Yara en Noï kregen er allemaal een eigen kamer.” Het is dus een vrij groot gezin dat Marjolein en Manuel gesticht hebben. Daarom was het ook zo fijn dat ze hier alle ruimte hebben, met zes grote, ruime slaapkamers, een badkamer en een comfortabele wasruimte. “Dit huis is ons heel goed bevallen”, gaat ze verder. “Het staat in een soort hofje, met jonge inwoners met kinderen en groeiende gezinnen. En onderling is er een goed contact. Het is fijn dat het hofje afgesloten is door een hek, waardoor het echt een privéterrein is voor de bewoners en kinderen. De kinderen kunnen hier dan ook heel veilig spelen.”
Toch hebben ze nu na een jaar al weer besloten om te gaan verhuizen. “Dat komt omdat we onze echte droom nu kunnen verwezenlijken. Ooit wilden we een keer een stap maken naar een twee-onder-één-kap woning met een eigen oprit en daar hebben we nu de kans voor gekregen. We verhuizen binnenkort naar Maassluis.” Marjolein en Manuel hebben vorig jaar niet veel aan het huis hoeven doen. Het werd kant en klaar opgeleverd. Er is vrij weinig veranderd, de woning is alleen naar hun eigen smaak ingericht. “Dit heeft gezorgd voor een warme leefomgeving voor ons gezin. We houden van een warme, gezellige en knusse sfeer, die rustgevend moet zijn.” Marjolein noemt als groot voordeel van de woning de aanwezigheid van veel ramen, die bovendien helemaal tot aan de vloer gaan. Hierdoor schijnt er veel licht naar binnen, wat volgens haar heel prettig is. “En alles is nog geen twee jaar oud, de raambekleding, de vloeren… Daarnaast is de centrale ligging een groot voordeel. Vlakbij de stad, buurtwinkels en scholen, maar ook de A4 is snel te bereiken. Bovendien hebben we twee eigen parkeerplaatsen die bij de woning horen, dat is ontzettend fijn, en ook twee keer een vergunning voor de Knip bij de Kristalweg.” De woning staat helemaal aan het einde van de Harnaschpolder. Hierdoor is het geen doorgaande route, waardoor het in deze buurt altijd heerlijk rustig is. “De woning heeft ook een gunstige ligging voor wat betreft de zon, die schijnt zeker wel tot half acht bij ons in de tuin”, zegt Marjolein. “In de zomer is de zon er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.”
De woonkamer heeft een sierhaard, met aan de voorzijde de moderne, eigentijdse keuken met inbouwapparatuur. Er zijn openslaande deuren naar de tuin op het zuidwesten. De tuin is keurig verzorgd en heeft een handige berging. Via het achterom kom je bij de prive-parkeerplaatsen. “En dan hebben we op de eerste verdieping twee slaapkamers. De slaapkamer achter heeft een inloopkast met een moderne schuifdeur”, zegt ze. De badkamer heeft een dubbele wastafel, een inloopdouche en een tweede toilet. De tweede en derde laag hebben elk nog twee slaapkamers.

Hoflandendreef 375, Delft
(170 m²)
Vraagprijs is 595.000 euro k.k.
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding