<p>Het nieuwe pand van Hairstudio Moos</p>

Het nieuwe pand van Hairstudio Moos

(Foto: )

Hairstudio Moos voelt zich thuis bij RODI

DELFT - Bij deze nieuwe kapsalon aan de Hof van Delftstraat 1a word je in de watten gelegd terwijl je haar verzorgd wordt door professionals Lisanne en Sanne.

In het compleet verbouwde pand van de kapper staan gezelligheid en comfort centraal. Daardoor is dit de perfecte plek om even tot rust en ontspanning te komen.

Idee
Hairstudio Moos is ontstaan uit het idee van Lisanne van Oosten en Sanne Moor. De dames waren collega’s en vormden direct een match door de gedeelde passie voor haarverzorging. Beide kapsters hebben veel ervaring opgedaan in meerdere kapsalons, maar ook tijdens grote evenementen zoals Amsterdam Fashion Week en het magische Tomorrowland. Jaarlijks volgen de twee specialisten diverse internationale trainingen waardoor ze jou altijd kunnen voorzien van een spectaculair kapsel volgens de laatste fashion trends.

RODI
De medewerkers van RODI hebben wederom mooi werk geleverd. Deze keer was het pand van Hairstudio Moos aan de beurt. Lisanne, een van de eigenaressen, is zeer tevreden met het eindresultaat. “Het ziet er echt netjes uit. De heren van RODI hebben in het gebouw ons logo in het groot achter de balie geplaatst. Ze hebben de tekst ‘colorbar’ geplaatst in ons pand en dit zag er top uit. Daarnaast zijn onze logo’s op de deur, het bordje buiten en de openingstijden zorgvuldig afgewerkt. Kortom: het ziet er geweldig uit”, vertelt Lisanne.

Afspraak
Ben je al nieuwsgierig en kan je niet wachten? Wanneer het weer mogelijk is kan je een afspraak maken via de website.

www.hairstudiomoos.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1