<p>Natascha en haar team staan ook in deze tijd voor u klaar&nbsp;</p>

Natascha en haar team staan ook in deze tijd voor u klaar 

Ook nu kunt u terecht bij (uitvaart)bloemist De Zonnebloem

DELFT - Na bijna 40 jaar in de zaak te hebben gestaan, zwaaide Raymond Hogervorst in september af bij De Zonnebloem. Hij gaf het stokje door aan Natascha van Hoek. Met 20 jaar ervaring als eigenaresse van Bloemsierkunst The Emerald Forest in Delfgauw kan ook ook zij u de service bieden die u van Raymond gewend was.

Bij De Zonnebloem kunt u terecht voor snijbloemen, mooie boeketten en planten. Tevens is De Zonnebloem specialist in rouwbloemwerk. “Ondanks de lockdown kunnen wij u nog steeds adviseren op het gebied van rouwbloemwerk”, vertelt Natascha. “Helaas kan dat niet in de winkel, maar wel telefonisch of bij ons voor de deur. Daar hebben wij een kraam staan waar wij rustig met u de wensen kunnen doorlopen.”

Bloemenkraam
Bij de kraam kunt u ook nog steeds terecht voor bloemen, boeketten en kerststukjes. “Voor de deur hebben wij een verkooppunt waar al diverse werken klaarstaan. Heeft u specifieke wensen? Dan is het ook mogelijk om bij ons te bestellen. Telefonisch, per mail of via het bestelformulier op onze website kunt u doorgeven wat u wilt en dan zorgen wij dat dit op het gewenste moment voor u klaarstaat. Ook bezorgen wij in de omgeving.” Ter plekke bestellen is ook een mogelijkheid. “In dat geval kunt u uw wensen doorgeven bij de kraam, een korte wandeling door de stad maken en uw kerststukje of boeket een kwartiertje later ophalen.” Natascha roept ook haar klanten in Delfgauw op de Delftse winkel te bezoeken. In Delfgauw hebben wij geen mogelijkheid om onze bloemen te verkopen, maar hier wel. Dus kom gerust langs in Delft!”

Nieuwe Langendijk 24
015-2126107
info@dezonnebloem-delft.nl
www.dezonnebloem-delft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1