<p>De vertrouwde gezichten van Computershop Delft: Rick Bosch en Erik van Schelven</p>

De vertrouwde gezichten van Computershop Delft: Rick Bosch en Erik van Schelven

(Foto: )

De service van Computershop Delft gaat door

DELFT - Na de persconferentie van maandag heeft ook Computershop Delft de winkel moeten sluiten. Echter, de technische dienst gaat onverminderd door en ook aankopen kunnen nog steeds worden gedaan.

“De winkel is dan wel gesloten, maar aankopen kunt u blijven doen via onze webshop, telefonisch of per mail”, vertelt eigenaar Erik van Schelven. “Na uw bestelling en betaling zorgen wij ervoor dat uw producten, mits voorradig, voor u klaar liggen en spreken we een tijdslot af waarop u uw bestelling kunt komen ophalen. Indien gewenst kunnen wij de bestelling ook bij u thuis bezorgen.” Bij Computershop Delft vindt u een diversiteit aan producten; van een computer of notebook tot kabeltjes voor de monitor of printers, een netstroomadapter, maar ook toetsenborden, muizen, koptelefoons en webcams. Kijk op de website voor het volledige assortiment.

Reparaties
De technische dienst is ook geopend. “Reparaties kunnen na telefonische aanmelding gebracht worden en zodra de computers klaar zijn kunnen ze op een afgesproken tijdslot worden opgehaald. Ook de installatie op locatie gaat, hoewel beperkter, gewoon door. Feitelijk kunnen wij dus dezelfde werkzaamheden blijven verrichten, maar dan op afstand.”

Openingstijden
Vooralsnog hanteert Computershop Delft de reguliere openingstijden, behalve op zaterdag. “Dan zijn wij er van 9.30 uur tot 12.00 uur.” Mogelijk passen ze de openingstijden de komende weken verder aan. Houd daarom goed de website in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen.

Computershop Delft
Binnenwatersloot 34
015-2136989
winkel@computershopdelft.nl
www.computershopdelft.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1