De verwachting is dat in het voorjaar van 2021 ’t KaesPackhuys aan de Buitenwatersloot opgeleverd wordt
De verwachting is dat in het voorjaar van 2021 ’t KaesPackhuys aan de Buitenwatersloot opgeleverd wordt

Wonen in een oud kaaspakhuis, wonen op z’n Delfts...

Algemeen

DELFT - Aan de Buitenwatersloot in h Delft gaan binnenkort twee high-end appartementen in de verkoop. Deze luxe XXL woningen van elk twee etages bevinden zich in een totaal gerenoveerd oud kaaspakhuis. Mede ontworpen en gebouwd door Bouwbedrijf Kunz, een naam in Delft en omstreken.

“Het was, in samenspraak met de eigenaar, behoorlijk passen en meten” vertelt George Kunz, directeur van het gerenommeerde Delftse bouwbedrijf. “Maar uiteindelijk is het ons gelukt.”

‘t KaesPackhuys
Het oude kaaspakhuis staat op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad van Delft. Het pakhuis is verdeeld in twee appartementen van elk twee etages. Compleet met elk een eigen lift, balkon en tuin. Volgens eigenaar Theo Plichta is het ongekend voor een pand aan de rand van de historische binnenstad. “Het project bevindt zich in het stadium van afbouw, we willen met de nieuwe bewoners kijken hoe we hun woonwensen het best kunnen verwezenlijken. De mogelijkheden zijn legio, zoals de plaatsing van keuken, meerdere kamers of een grote ruimte, mogelijkheden te over.” “Het is best lastig om inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden van zo’n grote ruimte”, legt Kunz uit. “We kunnen bijvoorbeeld met een mobiele proefwand het effect van een bepaalde indeling inzichtelijk maken”. De isolatie van de vloeren en wanden zorgt ervoor dat men niet alleen goed geïsoleerd en comfortabel kan wonen, maar ook geen last heeft van buren- of omgevingsgeluid. De appartementen van elk ca. 270 m2 grenzen aan een zeer grote afsluitbare binnenplaats die ruimte biedt aan een tweetal afzonderlijke, tuinen, garages en een aantal carports. Voor informatie kunt u contact opnemen met Van Daal makelaardij. 015 212 7300