Afbeelding

Delvenaar in Beeld: John Mesker (67)

Algemeen

Wat doet u hier vandaag in het Centrum?
"Om mijn zaak kerstklaar te maken, heb ik wat versiering gehaald. Ik heb een cafetaria op de Rotterdamseweg en ik vond het wel tijd om die te gaan versieren."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Het kan nu even niet, maar ik houd er wel van om een borreltje te doen op de Beestenmarkt, dus daar kom ik graag en bij de voetbal kom ik vaak. Ik ben leider bij DHC, dus daar ben ik vaak op zondag te vinden."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"De maatregelen en dat daar helaas niet veel versoepelingen in komen. Zoals ik al zei, ik heb een cafetaria, en ook wij hebben het een stuk rustiger. Normaliter kwamen er altijd onwijs veel studenten of werklui langs om iets lekkers te halen, dit is nu toch een stuk minder helaas."

Wie zou u nog wel een keer willen ontmoeten?
"Mijn vader zou ik graag nog een keer ontmoeten. Helaas is hij zeven of acht jaar geleden overleden, maar met hem zou ik nog wel lekker een keer een biertje willen drinken en gewoon gezellig bijkletsen over van alles."

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
"De zaak versieren wanneer die dicht is en verder niet veel. Normaal zou ik natuurlijk op zondag bij de voetbal zijn, maar dat kan nu niet."

Mocht de mogelijkheid er zijn, laat u zich dan vaccineren?
"Ja! Het lijkt me sterk dat er iets in zit dat niet goed is, maar mocht dat zo zijn dan is dat maar zo. Ik kan straks ook oversteken en onder een bus komen."