<p>Voor een heerlijk kerstdiner hoef je niet in de keuken te staan. bestel het bij Tout le Monde! (Foto: PR)&nbsp;</p>

Voor een heerlijk kerstdiner hoef je niet in de keuken te staan. bestel het bij Tout le Monde! (Foto: PR) 

(Foto: )

Tout le Monde: jouw feestmaaltijd aan huis

PIJNACKER – Wie zichzelf wil trakteren tijdens de komende feestdagen bestelt natuurlijk zijn of haar kerstdiner bij Tout le Monde in Pijnacker. Afhalen of bezorgen met nèt dat beetje meer.

De decembermaand is natuurlijk het moment om jezelf even te verwennen. Zeker nu, na een jaar dat in alle opzichten anders was. Lekker eten hoort daarbij. En nu door corona het restaurant dicht is, brengt het team van Tout le Monde uw diner aan huis. “Ook nu moet je er een feestje van kunnen maken”, vindt Tanja, samen met Patrick de drijvende kracht achter het bekende restaurant en partycentrum in Pijnacker. Daarom hebben we een mooi aanbod van heerlijke gerechten met net dat beetje meer.”

Kerstontbijt/brunch
Zo kun je bij Tout le Monde een heerlijk kerstontbijt of fijne brunch bestellen. Leuk om iemand mee te verrassen, of gewoon lekker voor jezelf. Met onder andere verschillende soorten broodjes, vers fruit, roomboter en verfijnd beleg, yoghurt en een gekookt eitje. een feestje op de vroege ochtend. Indien gewenst kun je het extra feestelijk maken met een flesje bruisende bubbels; een bruisend glas prosecco. Het team van Tout le Monde bezorgt de bestelde ontbijtjes op Eerste en Tweede kerstdag tussen 9.00 en 11.30 uur. Bestellen kan tot en met 17 december. Tout le Monde bezorgt in Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Ypenburg, Delft en Delfgauw.

Diner
Een feestelijk diner op tafel zetten zonder uren in de keuken staan? Bij Tout le Monde stel je met het grootste gemak je eigen kerstmenu samen. Je krijgt het voorgegaard geleverd en hoeft het alleen nog maar af te maken aan de hand van het meegeleverde recept. Veel makkelijker kan niet! Er zijn verschillende voor-, hoofd- en tussengerechten beschikbaar: vis, vlees, wild en vegetarisch. Op www.toutlemonde.nl zijn alle gerechten te vinden. Tout le Monde levert ook heerlijke gourmetschotels, compleet met brood, sauzen, kruidenboter en stokbrood. Met een van de verrukkelijke feestsalades (vanaf 3 personen) maak je je tafel helemaal af: een eenvoudige basissalade of een luxe uitvoering. Het kan helemaal zoals jij het wilt. En natuurlijk is er na afloop een lekker dessert: tiramisu, een brownie of het Grand Dessert.

Je bestelt je kerstontbijt of feestdiner dus heel eenvoudig telefonisch via tel. 0153699239. De kerstmenu’s kunnen op Eerste en Tweede Kerstdag tot 15.00 uur worden afgehaald op de Noordweg 19 in Pijnacker. Het warme gevoel dat je de horeca in deze lastige coronatijden een hart onder de riem steekt krijg je er gratis bij. Tanja en Patrick wensen hun gasten fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar: “Na een jaar als dit hopen we dat 2021 voor iedereen een heel mooi jaar zal worden!”

Meer berichten
 
CustomHtml_1