Schoenen kopen kan geheel veilig in de Beterlopenwinkel
Schoenen kopen kan geheel veilig in de Beterlopenwinkel

Veilig winkelen bij de Beterlopenwinkel

Algemeen

DEN HAAG - Met de winter in aantocht is dit hét moment om uw oude schoenen te vervangen voor nieuwe exemplaren. Ook nu kan dat nog geheel veilig in de Beterlopenwinkel in Den Haag.

“De nieuwe wintercollectie bestaat uit zeer comfortabele, vlotte schoenen van onder meer merken als Durea, Solidus en Finn Comfort”, vertelt Kees van Beterlopenwinkel Den Haag. “Ook hebben wij een groot assortiment wandelschoenen van Meindl en stevige stabiele sportschoenen van Mizuno. Uiteraard zijn deze ook zeer geschikt voor mensen met voetklachten. Veel dingen kunnen niet in coronatijd, maar sporten en wandelen is nog wel toegestaan. Een goed moment voor de aanschaf van een geschikt paar.” Vanaf deze week vindt u in de winkel een speciale actiehoek met de najaars/wintercollectie 2020. “Kortingen lopen op tot zestig procent, om plaats te maken voor de nieuwe voorjaarscollectie van 2021.”

Veilig advies
Heeft u rug- of voetklachten en gaat het lopen niet meer zoals u dat zou willen? De vakkundige medewerkers van de Beterlopenwinkel staan klaar om u naar aanleiding van uw klachten te adviseren, op een geheel veilige manier. “In onze winkel creëren we met doorzichtige wanden diverse pas-units, zodat klanten niet met anderen in contact komen. Ook tussen de klant en de medewerker plaatsen wij een verrijdbaar scherm, waar alleen de voeten onderdoor komen. Zo kunnen we op een veilige manier klanten blijven voorzien van de juiste schoen. Een afspraak met de registerpodoloog voor op maat gemaakte steunzolen kan ook worden gemaakt, of met de pedicure om uw voeten te laten verzorgen. Neem voor een afspraak gerust contact op.”

Laan van Wateringse Veld 73, 070-3099058, www.beterlopenwinkel.nl, www.beterlopenwebwinkel.nl