Sparkling December Treatment met 24K bladgoud bij BeauMel
<p>BeauMel Schoonheidsinstituut is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 35&nbsp;</p>

BeauMel Schoonheidsinstituut is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 35 

(Foto: )

Sparkling December Treatment met 24K bladgoud bij BeauMel

DELFT - Hoe luxe kan het zijn? Boek een Sparkling December Treatment voor een weelderige glans en een zijdezachte, stevigere, stralende, gerevitaliseerde en jonger uitziende huid, en wees perfect voorbereid op de feestdagen! Het resultaat is na de behandeling onmiddellijk zichtbaar en geeft de huid een ‘golden’ glow. Een behandeling kost 87,50 euro. Vol is vol!

“Met trots kunnen wij zeggen dat wij gestart zijn met gezichtsbehandelingen van het prachtige merk Natura Bissé“, vertelt Melissa van BeauMel Schoonheidsinstituut. “De crèmes van Natura Bissé waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ‘90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet op de Amerikaanse bodem, zowel in prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in luxe hotels, spa’s en salons. In Londen ook bij Harolds en Liberty. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Vitamine C-collectie en de The Cure-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans.” Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling van Natura Bissé of alleen productadvies? Als introductie geeft Beaumel tot en met februari 20% korting op de behandelingen en 10% op de producten van Natura Bissé. Nog een leuke actie: “Tijdens de decembermaand hebben wij Natura Bissé gezichtsverzorgingspakketten.”

Kerstinkopen doe je bij BeauMel! 
“Wij hebben mooie geschenksets van Cartier, Decléor, Compagnie de Provence, LPG, Carita, Natura Bissé, Pixie, Marc Inbane, Klapp en Gatineau. Bij deze pakketten betaalt u vaak één product en ontvangt u er een product gratis bij of met hoge korting. Tevens verkopen wij geurkaarsen van diverse merken.” Bij het boeken van een behandeling of aanschaf van een product/cadeaubon in de maand december ontvangt u na afloop een kerstattentie.
Bellen: 015-2121215.
E-mail: info@beaumel.nl

Meer berichten