Het Opgewekt pand staan aan de Industrieweg in Zoetermeer
Het Opgewekt pand staan aan de Industrieweg in Zoetermeer

Energie opwekken begint bij Opgewekt!

Algemeen

Zon en wind leveren inmiddels de goedkoopste vorm van energie. Opgewekt laat haar klanten hier slim van profiteren. Opgewekt is uw specialist in zonnepanelen & duurzame energiesystemen. Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen, Opgewekt biedt het totaalpakket aan duurzame oplossingen van zonnepanelen en laadpalen tot innovatieve mini-windturbines. Met zonnepanelen en Airturb windturbines wekt u 24 uur per dag stroom op. Een ideale combinatie voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Opgewekt gaan kwaliteit en veiligheid hand in hand. Naast het ontzorgen en de vakkundige installatie staat Opgewekt voor zekerheid via het Zonne-keurmerk en Stichting Garantiefonds ZonZeker. Veiligheid en kwaliteit staan daarom verplicht hoog in het vaandel en zorgt voor extra tevreden klanten!

Geweldig rendement
Opgewekt is al meer dan 8 jaar een betrouwbare partner voor particulieren, VVE’s, sportverenigingen en bedrijven op het gebied van duurzame energieoplossingen met beursgenoteerde A-merken. Zo is Opgewekt authorised partner van het prestigiueze merk Sunpower. Een investering in zonne-energie systemeen levert minstens 25 jaar lang een jaarlijks rendement van 8 tot 13 %.

Klanttevredenheid
Een persoonlijk en eerlijk advies, daar draait het bij Opgewekt om. Geen wachtmenu’s, altijd persoonlijk contact en eerlijk advies op maat. De offerte prijs is de eindprijs! Door deze aanpak groeit Opgewekt snel, daardoor is het onlangs naar een groter pand met een prachtige showroom. Opgewekt is inmiddels al ruim 7 jaar actief in de duurzame energie en maakt de overstap naar zonne- en wind energie voor iedereen eenvoudig en aantrekkelijk. Interesse? Breng eens een bezoek aan de nieuwe showroom in Zoetermeer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

www.opgewekt-energie.net