Lions Club Delft hoopt ook dit jaar weer veel punten te mogen tellen
Lions Club Delft hoopt ook dit jaar weer veel punten te mogen tellen

Lions Club Delft helpt de Voedselbank

Algemeen

DELFT - Het is bekend dat in deze coronatijd een stijgend aantal huishoudens de Voedselbank om hulp vragen. Dat betekent dat er meer cliënten een voedselpakket komen afhalen en dat houdt in dat er ook meer voedsel voorradig moet zijn om iedereen te kunnen voorzien. De inhoud van de pakketten is wisselend en de Voedselbank doet zijn best een gevarieerd en gezond pakket samen te stellen. Goede producten, en af en toe ook iets lekkers. Zeker in de decembermaand!

Jaarlijks zamelen de Lionsclubs in heel Nederland in de maand december DE punten in voor dit goede doel. De actie wordt ruimhartig ondersteund door Douwe Egberts. “Mede door de inzamelingsactie van DE punten hopen wij met uw hulp aan het begin van het nieuwe jaar tenminste 2000 pakken koffie aan de voedselbank te kunnen geven”, aldus Maarten Jonquière namens Lions Club Delft. “De huishoudens ervaren een pak goede koffie als iets extra’s voor hen!”

Inzamelen
“De Lionsclubs in Delft en Pijnacker-Nootdorp hebben net als andere jaren in vrijwel alle supermarkten en een aantal andere locaties van Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker een grote inzamelingsdoos neergezet om de punten in te zamelen. Heel graag in een zakje of envelop, en nog prettiger voor ons is het wanneer die punten al geteld zijn.”

Punten
“Onze ervaring leert dat vrijwel iedereen ergens nog wel DE waardepunten heeft bewaard. En wie eerder zijn punten aan deze actie heeft gedoneerd, heeft natuurlijk met vooruitziende blik in het afgelopen jaar door gespaard.”

Bijdragen
De dozen zullen de gehele feestmaand december bij de winkels blijven staan. Uw bijdrage aan deze simpele, maar prachtige actie is van harte welkom. Op de website www.delft.lions.nl kunt u zien op welke locaties u uw punten kunt doneren. “Wij verheugen ons op uw bijdrage en op een schitterend resultaat, waarvan wij u te zijner tijd weer op de hoogte zullen brengen.”

Afbeelding