Bezoek de Delftse Sinterklaas Drive Thru
<p>Sint en zijn pieten komen donderdag naar de Schieweg</p>

Sint en zijn pieten komen donderdag naar de Schieweg

(Foto: )

Bezoek de Delftse Sinterklaas Drive Thru

DELFT – Toch nog Sinterklaas en zijn pieten ontmoeten? Dat kan! Op donderdag 3 december komen zij naar de Schieweg in Delft waar je niet alleen een Sinterklaasdoosch kan afhalen met lokale zoetigheden voor pakjesavond, ook staan de chefpieten klaar met heerlijke afhaalmaaltijden.

Sinterklaas en zijn pieten hebben de handen ineengeslagen met creatief conceptbureau De Burgemeesters en nemen de drive-thru van De Delftse Doosch over. Guy Verbeek van De Burgemeesters: “We zochten een manier om kinderen dit jaar toch nog Sinterklaas te kunnen laten zien. Door een drive-thru blijft iedereen op gepaste afstand in de auto, maar kunnen we er wel een feestje van maken met chefpiet, muziekpiet, danspiet en een hele hoop strooigoed!”

De Hamburgemeesters
Via www.dedelftsedoosch.nl kun je tot 2 december 12.00 uur een Sinterklaasspecial bestellen, gevuld met onder meer echte marsepein van Banketbakkerij Stoffer, bakkerskruidnotenmix van Ambacht, mandarijntjes van Fruithuisje Delft en huisgebakken pepernoten van Bakker Jaap. Alles voor een lokale pakjesavond. Maar dat is niet alles. Toen de cateringchefs van De Burgemeesters hoorden dat Chefpiet meekwam, besloten ze om nog één keer terug te keren met De Hamburgemeesters. Chefpiet heeft het recept van de lievelingsburger van Sinterklaas bij zich met rode koolsla, oude kaas en een winterse saus van paddenstoelen. Voor de kids zijn er speciale HapPietMeals te bestellen, inclusief Sinterklaasspeeltje. Als toetje kun je kiezen uit kruidnotencheesecake of chocoladeletterbrownie. Een taart bestellen voor pakjesavond? Dat kan ook. Chefpiet: “Ik ben al weken bezig met mijn voorbereidingen, je komt wel proeven toch?” Plaats jouw bestelling via www.dehamburgemeesters.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten