<p>De gerechten worden met aandacht en passie gemaakt</p>

De gerechten worden met aandacht en passie gemaakt

(:)

Griekse specialiteiten bij Maria's Homemade

DELFT - Een aantal maanden geleden heeft Maria’s Homemade haar thuis gevonden aan de Kromstraat 27 in Delft. Het menu bestaat uit overheerlijke en traditionele Griekse specialiteiten.

Maria’s Homemade heeft iedere dag verschillende gerechten waar u een keuze uit kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een lekkere Gyros schotel, of wat dacht u van een heerlijke traditionele salade? Maria en haar man Dimitri leiden met plezier de zaak. “Wij gaan er dagelijks op uit om verse producten uit te zoeken”, vertelt Dimitri. “In het restaurant is de kwaliteit van de ingrediënten namelijk prioriteit nummer een. Wij doen hard ons best om de kwaliteit hoog te houden. De typische Griekse wijn, de olijfolie en de groentes zijn het belangrijkst. Onze producten komen grotendeels uit Griekenland zelf. Per seizoen kijken wij welke producten geschikt zijn om naar Nederland te halen, zo weten wij dus zeker dat de producten in orde zijn!”

Kennis
De twee hebben een passie voor het vak. Voordat zij naar Nederland toe kwamen waren zij al druk bezig met het bereiden van gerechten “Ik heb jarenlang een eigen restaurant gehad op het Griekse eiland Kreta, daarnaast weet mijn vrouw Maria enorm veel over de Mediterrane keuken.” Samen openden zij in 2004 een restaurant op het eiland Karpathos. Sinds kort kunnen ook de Delftenaren genieten van hun kwalitatieve, diverse en verassende menu!

Bezorging
Naast het afhalen is het tevens ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Voor verdere informatie kunt u gerust een kijkje nemen op de Facebook-pagina van Maria’s Homemade.

Geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur

Meer berichten