Komt gerust eens langs bij Nerds Like Us!
Komt gerust eens langs bij Nerds Like Us!

De leukste items vind je bij Nerds Like Us!

Algemeen

DELFT - In De Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan staat het pand van ‘Nerds like Us!’ Dit is de ideale winkel voor de echte verzamelaars onder ons.

‘Nerds Like Us!’ heeft een divers aanbod aan verzamelproducten. In de winkel staan actiefiguren, merchandise, modieuze mondkapjes en meer. De producten die hier aangeboden worden zijn volledig origineel en worden ingekocht via officiële leveranciers. Zo zijn hier items te vinden van merken als Marvel, DC Comics, Funko en Star Wars. De medewerkers hebben een heleboel kennis over het assortiment en geven met plezier advies.

Samenwerken
Mike en Jeff zijn bijna drie jaar terug gestart met deze zaak. “Wij werkten eerst samen bij hetzelfde bedrijf. Dit hebben wij meer dan tien jaar gedaan”, vertelt Jeff. De twee hebben altijd al een passie gehad voor het verzamelen van collectors-items. Uiteindelijk hebben ze de keuze gemaakt om samen een eigen onderneming te beginnen. “Wij begonnen in 2018 met deze winkel, daarin verkopen wij deze producten. Daarnaast staan wij regelmatig op beurzen.” Helaas is dit nu niet meer mogelijk door de coronamaatregelen. Ondanks dat kijkt de zaak kijkt positief naar de toekomst: “Als de beurzen weer op gang kunnen komen gaan wij zeker weer langs om onze spullen te verkopen aan verzamelaars!”

Weekaanbiedingen
Bij ‘Nerds Like Us’ kan er gebruik worden gemaakt van de zogeheten weekaanbiedingen. Iedere week wordt er een artikel uit het assortiment aangeboden tegen een absolute bodemprijs.

015 750 2633
info@nerdslikeus.nl
www.nerdslikeus.nl