Lion Beddenshop heeft alles op het gebied van slaapcomfort
Lion Beddenshop heeft alles op het gebied van slaapcomfort (Foto: )

Lion Beddenshop voor een goede nachtrust!

DELFT - Bij Lion Beddenshop in De Hoven Passage, Troelstralaan 61-63, hebben ze werkelijk alles op het gebied van bedden en aanverwante artikelen.

Lion Beddenshop staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, wat het bedrijf al 40 jaar tot een succes maakt. De zaak in Delft is één van de tien vestigingen waar bedden en een grote collectie beddengoed tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

Comfort
Het kiezen van het juiste bed is belangrijk, evenals de mogelijke accessoires die bij uw bed of slaapkamer horen. We brengen immers een groot deel van de dag slapend door. Een comfortabel bed dat goed ligt, op een voldoende manier ventileert en veert draagt bij aan de meest optimale nachtrust. De medewerkers van Lion Beddenshop staan klaar om u van de juiste adviezen te voorzien. Er is voor iedereen een matras dat voldoet aan zijn of haar lichaamsbouw, houding en persoonlijke voorkeur.

Scherpe prijzen
Omdat de winkel met veel eigen import werkt, kan voor het beddengoed de laagste prijs worden gehanteerd. Een bodemprijs als gevolg van ‘rechtstreeks van fabrikant naar klant’. Eigenlijk wordt alles tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden bij Lion Beddenshop. Er is al een complete boxspring te koop vanaf 299 euro. Dekbedovertrekken zijn te koop vanaf 8,95 euro en matrassen vanaf 59,95 euro.

Black Friday
Tijdens Black Friday, op vrijdag 27 november, zullen bepaalde producten tegen extra scherpe prijzen worden aangeboden. Wat de aanbiedingen precies zullen zijn, blijft nog even een verrassing!

Meer informatie? Bel met 015-2619312 of kijk op de site: www.lionbeddenshop.nl. Bestellen kan ook online!

Meer berichten