De heren van Royal Health Foam staan klaar om u te voorzien van advies
De heren van Royal Health Foam staan klaar om u te voorzien van advies (Foto: QMI)

Nieuw hoofdkussen nodig? Sla nu uw slag!

DELFT - Royal Health Foam heeft tot en met eind november een hoofdkussenactie. Bij aanschaf van een nieuw hoofdkussen ontvangt u een waterdichte speaker cadeau.

“Hoe oud is uw hoofdkussen? Slaap jij soms slecht en heb je wel eens nekklachten? Misschien ben je toe aan een nieuw kussen. Een goed hoofdkussen draagt bij aan een fijne nachtrust en aan een goede gezondheid. Het is belangrijk om een kussen te kiezen dat bij je behoeften past. Wij hebben hoofdkussens die je zelf harder en zachter kunt maken. Om je te helpen met het kiezen van het juiste hoofdkussen kunt u alle kussens in de showroom uitgebreid proberen. Wij letten hierbij vooral op je slaaphouding, want deze bepaalt voor een groot deel welk type hoofdkussen geschikt is voor jou. Dit betekent dus ook, dat niet ieder kussen dat voor jou prettig ligt, ook meteen geschikt is voor je partner. Ga voor meer advies langs bij Royal Health Foam in Scheveningen.” In november ontvangt iedereen die een hoofdkussen bij Royal Health Foam koopt een gratis trendy portable bluetooth speaker cadeau. Een Fresh ‘n Rebel Rockbox is waterdicht dus ideaal voor onder de douche. Ter waarde van 39,99 euro nu tijdelijk gratis tot en met 1 december 2020, zolang de voorraad strekt.
De Rockbox Bold XS is klein en makkelijk om overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak. De Bold XS is splash waterproof, wat betekent dat hij wel tegen een beetje water kan. Je hoeft dus niet bang te zijn om hem mee te nemen onder de douche of naar het strand. Met de Double Fun Mode op de Rockbox Bold XS kun je 2 Bold XS speakers draadloos met elkaar verbinden. Zet het geluid nog wat harder en laat het feestje maar beginnen!

Soetensstraat 18 Scheveningen, 070-3387010, www.healthfoam.com

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1